Yardım Tema bölümüne bağlanma problemi

archeuscaine

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
suat
Cihazım
mi 6
Konular
22
arkadaşlar merhaba ben bugün bir mi 6 128 gb seramik telefon alarak aranıza katıldım videolarda izlediğim gibi telefonun temasını değiştirmek istedim ama tema bölümünü açınca ana ekranda herkesin temalar görünürken bende bomboş bir pencere arama bölümünden arama yapınca bir kaç tema görünüyor ama üzerine detaylı bakmak için tıklayınca yanlızca bir kaç saniye yazıyor sonra bağlantı sorunu diyip göstermiyor

yeni bir miu hesabı açtım telefon numarasınıda doğruladım ne gibi bir problem olabilir acaba sizce ?

tugseryldz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tuğser
Cihazım
mi6 128gb
Konular
5
arkadaşlar merhaba ben bugün bir mi 6 128 gb seramik telefon alarak aranıza katıldım videolarda izlediğim gibi telefonun temasını değiştirmek istedim ama tema bölümünü açınca ana ekranda herkesin temalar görünürken bende bomboş bir pencere arama bölümünden arama yapınca bir kaç tema görünüyor ama üzerine detaylı bakmak için tıklayınca yanlızca bir kaç saniye yazıyor sonra bağlantı sorunu diyip göstermiyor

yeni bir miu hesabı açtım telefon numarasınıda doğruladım ne gibi bir problem olabilir acaba sizce ?
Benzer problem bende de var konu açtım ama dönüş olmadı

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Furkan_Gursoy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Mi 6
Konular
1
Öncelikle hayırlı olsun.Tema çok kullanan biri değilim lakin temalara girdikten sonra en sağda kişisel sayfa gibi duran emoji var ona giriş yap. Seçtikten sonra onu sayfanın üstünde temalar ve duvar kağıtları olacak. Çevrimdışı olarak ben de 2 tane var."Varsayılan" ve "Sınırsız" isimleri. Ordan istediğini seç

Oyla:

muratmusluoglu

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
murat_musl
Cihazım
mı6
Konular
2
Bu sorun bugün oldu düzelmiyor bağlanamıyor bilen yok sizde geri bildirim yapın çözerler inşallah

Oyla:

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
Bu sorun bugün oldu düzelmiyor bağlanamıyor bilen yok sizde geri bildirim yapın çözerler inşallah

Mi hesabı açtınız mi? Bir çok özellikte Google hesabı gibi mi hesabı istiyor cihaz birde cihazın güncellemesi varsa indirip kurun sorununuz çözülebilir

SerseriStyLe

Oyla:

archeuscaine

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
suat
Cihazım
mi 6
Konular
22
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
cihazın güncellemesini açar açmaz yaptım zaten şuan miu 9 var ayrıca miu hesabımda var ama telefon numarası yok görünüyor normalde hesap açarken telefon numaramı kayıt ettim bir kod geldi yoksa nasıl hesap açayım aşağıda linkler var bir bakabilirseniz arkadaşlar birde ekranda sağ üstte volte yazıyor ya onu anladık voice over lte demek ama onu kapatabiliyormuyuz ?

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Oyla:

damn2u

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
R.Note 5 Pro
Konular
7
Xiaomi sunucularında problem var sanırım, Max 2 kullanıcıları olarak bizde tema merkezine bağlanamadığımızı dün akşam saatlerinde fark etmiştik. Biraz sabredelim düzelecektir.

Oyla:

Bawer21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İnan
Cihazım
Poco F3
Konular
4
Benzer problem bende de var konu açtım ama dönüş olmadı

Sunucu sebebiyle problem vardı sanırım. Şu an düzelmiş durumda. Bir bak istersen.

Oyla:

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
Uccw ile uzun süredir içli dişli olduğum için tema olarak Kendim yapar kullanırım görsel şuan kullandığım

SerseriStyLe

Oyla:
Üst Alt