Yardım Telegram sürüm

babayaro60

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ahmet
Cihazım
gm discovery
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 12.5.8
Telefon Modeli
Redmi note 8 pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar merhaba 2 gün önce hard reset attım telefona telegramin görsellerde paylaştığım sürümünü kullanıyordum (indirme özelliği açık oldugu için ) resetten sonra eski bir sürüm kullanıyorsunuz guncelleyin diyor. Hatayi almamak için ne yapmalıyım yardımlarinizi rica ediyorum
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Ekli dosyalar

• IMG_20250618_111801.jpg
    IMG_20250618_111801.jpg
    245,7 KB · Görüntüleme: 8

njlos53

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Njlos53
Cihazım
Poco x4 pro 5g
Konular
32
Arkadaşlar merhaba 2 gün önce hard reset attım telefona telegramin görsellerde paylaştığım sürümünü kullanıyordum (indirme özelliği açık oldugu için ) resetten sonra eski bir sürüm kullanıyorsunuz guncelleyin diyor. Hatayi almamak için ne yapmalıyım yardımlarinizi rica ediyorum
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Kullandığınız Graph Manager Telegram api' sini kullanıyor, resmi olmayan bir uygulama. Playstore' de " Graph Messenger " adı altında bulunuyor, güncelleyebilirsiniz.

Oyla:

babayaro60

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ahmet
Cihazım
gm discovery
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesele güncellemek değil ki , Tg de bazı gruplarda resim video vs kopyalama yasaklı, bu sürüm sayesinde hepsini indirme yapıyordum , yeni sürümlerinde indirme kapalı olduğu için güncelleme yapmıyordum ne yapılabilir acaba

Oyla:

Aliimran7

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
X3 Pro
Meslek
BT Öğretmeni
Konular
22
Mesele güncellemek değil ki , Tg de bazı gruplarda resim video vs kopyalama yasaklı, bu sürüm sayesinde hepsini indirme yapıyordum , yeni sürümlerinde indirme kapalı olduğu için güncelleme yapmıyordum ne yapılabilir acaba
Güncellemekten başka bir şey yapamazsınız hocam. Dediğiniz gibi yeni sürümlerinde indirme özelliği kapalı ise farklı bir uygulamaya geçmeyi düşünebilirsiniz. Nekogram önerebilirim.

Oyla:
Üst Alt