Yardım Telegram erişim olmayan hesap sorunu

Khasimoff1

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nurlan
Cihazım
RN 10 5G
Konular
14
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 13
Telefon Modeli
RN 10
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba. Geçtiğimiz gün telefonuma farklı rom kurarken, telegram hesabımdan çıkış yapmadan telefona format data yaptım. Yeniden rom kurduğumda, hesabınıza kod gönderdik diyor, fakat benim şu an bu hesaba hiç bir şekilde erişimim yok. Evdeki diğer tüm cihazlarada baktım, hesabım hiç bir cihazda açık değil. Bu konuyada dikkat ederim hep, başka cihazda oturumum varsa, sonlandırırım hep. Ama şu an böyle bir durumla karşı karşıyayım. Ne yapa bilirim ?

alph_424

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
melik
Cihazım
General Mobile
Meslek
Öğrenci
Konular
6
Merhaba. Geçtiğimiz gün telefonuma farklı rom kurarken, telegram hesabımdan çıkış yapmadan telefona format data yaptım. Yeniden rom kurduğumda, hesabınıza kod gönderdik diyor, fakat benim şu an bu hesaba hiç bir şekilde erişimim yok. Evdeki diğer tüm cihazlarada baktım, hesabım hiç bir cihazda açık değil. Bu konuyada dikkat ederim hep, başka cihazda oturumum varsa, sonlandırırım hep. Ama şu an böyle bir durumla karşı karşıyayım. Ne yapa bilirim ?
Hocam maalesef telefonu sifirlarken yada rom atarken hesaptan çıkış yapılması gerekir yoksa cihaz onayı ister ve giremezsin telegram desteğe ulaş hesapta 2 adımlı doğrulama açık mıydı? Yapacak bişey yok desteğe ulaş

Oyla:

Khasimoff1

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nurlan
Cihazım
RN 10 5G
Konular
14
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam maalesef telefonu sifirlarken yada rom atarken hesaptan çıkış yapılması gerekir yoksa cihaz onayı ister ve giremezsin telegram desteğe ulaş hesapta 2 adımlı doğrulama açık mıydı? Yapacak bişey yok desteğe ulaş
Hayır hocam 2 adımlı doğrulama açık değildi. Telegram desteğede yazdım, fakat hâlâ bir geri dönüş alamadım, beklemedeyim. Teşekkür ederim

Oyla:

alph_424

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
melik
Cihazım
General Mobile
Meslek
Öğrenci