Yardım Telegram Dosya Problemi

samura

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kutay
Cihazım
Poco x3 pro
Konular
3
Merhabalar,

Daha öncesinde telegramdan indirdiğim videolar mx player ın altında telegram dosyası olarak kayıt ediliyordu. Son güncelleme sonrası telegram dan indirdiğim videolar mx player a otomatik kayıt etmiyor. Telefondan bir ayar mı yapmak lazım?

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Merhabalar,

Daha öncesinde telegramdan indirdiğim videolar mx player ın altında telegram dosyası olarak kayıt ediliyordu. Son güncelleme sonrası telegram dan indirdiğim videolar mx player a otomatik kayıt etmiyor. Telefondan bir ayar mı yapmak lazım?

İndirmek istediğiniz videoları galeriye kaydet diyor musunuz ? Bende hala çalışıyor.

samura

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kutay
Cihazım
Poco x3 pro
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İndirmek istediğiniz videoları galeriye kaydet diyor musunuz ? Bende hala çalışıyor.
Şuan öyle yapıyorum. Ama daha öncesinde kendisi otomatik kayıt ediyordu ben kaydet demeden. Diğer telefonumda yapıyor ama x3 pro da yapmıyor. Çok ilginç geldi

rizgarilhan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
rizgar
Cihazım
redmi not 8 pro
Konular
2
Merhabalar,

aynı sorun bende de olmaya başladı..telegramda izlediğin dinlediğin herşey telegram dosya yöneticisi içinde telegram video ses vs içindeki doslaya otomatik kayıt ediliyordu ama şu an hiç kayıt edilmiyor...Ben uygulamayı silip baştan yükleyeyım dedim uygualam çalışıyor bu sefer de dosya yöneticisi içindeki telegram dosyası da silindi ve hiç bulamıyorum o lanet dosyayı...

Üst Alt