Çözüldü Telefonunuz 4.5G Uyumlu değildir

TedMosby

Ragnar Lothbrok
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Taner
Cihazım
Mi 9T
Konular
21
Bu mesajı aldım 4.5g uyumlu değil miydi RN7?

Degerli abonemiz, Vodafone'un global tecrubesi ile en iyi 4.5G deneyimini yasamak icin SIM kartiniz 4.5G uyumludur ancak telefonunuz 4.5G uyumlu degildir. Vodafone avantajlariyla 4.5G uyumlu telefon sahibi olmak icin, en yakin Cep Merkezimize bekliyoruz . Ayrica, 4.5G servisinden yararlanmak icin kaydiniz daha once alinmistir.

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mi8

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RN
Cihazım
Mi8
Konular
17
Bu mesajı aldım 4.5g uyumlu değil miydi RN7?

Degerli abonemiz, Vodafone'un global tecrubesi ile en iyi 4.5G deneyimini yasamak icin SIM kartiniz 4.5G uyumludur ancak telefonunuz 4.5G uyumlu degildir. Vodafone avantajlariyla 4.5G uyumlu telefon sahibi olmak icin, en yakin Cep Merkezimize bekliyoruz . Ayrica, 4.5G servisinden yararlanmak icin kaydiniz daha once alinmistir.

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Chiaz uyumlu hocam sadece VODAFONE volte desteklemiyor, sizin 4.5G dediğinizde odur muhtemelen, buna geçici çözüm olarak telefonunuzu IPHONE7 ıolarak vb cihaz gibi tanımlayıp acıyor sonra tekrar kapanıyor.
Sizin sıkıntınız direkt 4.5 g ise bu imkansız ya cihazınıza atılan IMEI başka bir cihaza ait telefonu aldığınız yere başvurun.

Jacki

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Mi8 Lite
Konular
3
hocam 3310 IMEI atılmış muhtemelen

Tati80

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Mi 9 se
Konular
0
Benım mi 9 se telefonuma 3G bıle cekmeyen bır cıhaz imei çakılı eu beta rom kullandığımda 4G görurdum sadece masik roma geçtim 4.5G var artık . Hattım türk telekom bu arada.. Demek ıstedığım rom değişincede 4.5G yazısını görebılıyormuşuz bunu anladım .

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Benım mi 9 se telefonuma 3G bıle cekmeyen bır cıhaz imei çakılı eu beta rom kullandığımda 4G görurdum sadece masik roma geçtim 4.5G var artık . Hattım türk telekom bu arada.. Demek ıstedığım rom değişincede 4.5G yazısını görebılıyormuşuz bunu anladım .
4g ile 4,5G arasında teknolojik olarak fark yok, sadece ekrandaki simge değişiyor. Rom geliştiricilerinin tercihi bu sadece.

Tati80

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Mi 9 se
Konular
0
4g ile 4,5G arasında teknolojik olarak fark yok, sadece ekrandaki simge değişiyor. Rom geliştiricilerinin tercihi bu sadece.

Biliyorum sadece rakamsal farklılık var. Ben 3G kullanıyorum zaten sadece bu rakama takılan arkadaşların bilgisi olması manasında belirttim

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Biliyorum sadece rakamsal farklılık var. Ben 3G kullanıyorum zaten sadece bu rakama takılan arkadaşların bilgisi olması manasında belirttim
Bulunduğun yerde 4g net olarak çekiyorsa 3g'den daha iyi şarj performansı veriyor. Tecrübeyle sabittir. Fakat, 4g tam çekmiyorsa bu sefer şarj düşmanı oluyor maalesef.

Üst Alt