Soru Telefonun ideal ısısı nedir?

cangonulacarr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Can
Cihazım
Note 8
Konular
9
S.a abilerim note 8 kullanicisiyim pubg cod vb oyunları oynuyorum sıcaklık 39 derecelere çıkıyor bu ısı zarar verir mi telefona kesin bilenler söylesin lütfen

CAPİTAL

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Molly
Cihazım
9TPRo
Konular
26
Vermez hocam bu tarz şeyleri kafanıza takmayın. Çok önemsiz şeyleri kafanıza takıyorsunuz genel olarak konuşuyorum. Üstelik eski bir telefona sahip de değilsiniz.
Stabilite sağlayamadığınız bir rom olsun
Çakma şarj kullanmış olun
Oyunlarda telefonunuz kasım kasım kasılsın o zaman takın bu tarz şeyleri kafanıza.
İyi forumlar

Oyla:

aliasaf

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilinmiyor
Cihazım
Bilinmiyor
Konular
125
S.a abilerim note 8 kullanicisiyim pubg cod vb oyunları oynuyorum sıcaklık 39 derecelere çıkıyor bu ısı zarar verir mi telefona kesin bilenler söylesin lütfen
Normal Redmi note 8 İçin ideal ısı 34 en düşük ısı ise 31 veya daha dusuk ortama gore degisir

Oyla:

cangonulacarr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Can
Cihazım
Note 8
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Vermez hocam bu tarz şeyleri kafanıza takmayın. Çok önemsiz şeyleri kafanıza takıyorsunuz genel olarak konuşuyorum. Üstelik eski bir telefona sahip de değilsiniz.
Stabilite sağlayamadığınız bir rom olsun
Çakma şarj kullanmış olun
Oyunlarda telefonunuz kasım kasım kasılsın o zaman takın bu tarz şeyleri kafanıza.
İyi forumlar
Teşekkürler yorumun için oyunlarda kasılma oluyor bazen 5-6 saniye sürüyor bazen 1 saniye telefonu ilk aldığımda böyle değildi ondan sordum

Oyla:
Üst Alt