Yardım Telefonun Her Gün Aynı Saatte Kendiliğinden Bazı İşlemler Yapması

emirkosuk

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Emir
Cihazım
RedmiNote8Pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 11.0.3
Telefon Modeli
Redmi Note 8 Pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Başlıkta da belirttiğim gibi telefonum 3 gündür her sabah saat tam olarak 8 i 20 geçe olduğunda yavaş yavaş titremeye başlıyor, birkaç saniye geçince bildirim çubuğunu açamamaya başlıyorum, hemen sonrasında da uygulamalar kapanıyor, yalnızca bulanık bir şekilde ana ekran fotoğrafı kalıyor, telefon hiçbir şeye yanıt vermiyor (ses açma kapama ve güç tuşları dahil) ve şiddetli ve düzensiz bir şekilde kısa kısa titremeye başlıyor (normalde alarma dahi zor uyanan biri olmama rağmen ilk iki gün beni uyandırmaya yetecek titremeler), birkaç saniye geçtikten sonra (yaklaşık 10) titreme duruyor, ana ekran ikonları yeniden görünüyor ve her şey normale dönüyor. Ardından bildirim çubuğuna kilit ekranı bildirimlerinin kilitlendiğine dair bir bildirim düşüyor ve bildirime tıklayınca saat X'te kilit ekranı bildirimleri X kadarlığına kilitlendi ve X mb mobil veri kullanıldı diyor. (3 gündür X lerin yerinde farklı değerler yazdığı için kesinlik belirtemiyorum. Ancak bugün yazanlar şöyleydi: Saat 6.17 de kilit ekranı bildirimleri 2 s~ kadar kilitlendi ve 1700 mb~ mobil veri kullanıldı.)

Bir işe yarayıp yaramayacağını bilmediğim bilgiler:
- İkinci gün telefonu uçak moduna alıp wi fi ve mobil veriyi kapatmayı denedim ama yine de 8.20 de aynı olaylar oldu.

- Sıkıntının sistem saatiyle mi yoksa gerçek saatle mi ilgili olduğunu görmek için sistem saatini 8 18 e alıp telefona reset atıp 8 i 20 geçeyi bekledim ancak aynı olaylar olmadı.

Üst Alt