Yardım Telefonun Ekranı Açılmıyor

Sanane589

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Davuy
Cihazım
Casper
Konular
12
Merhaba arkadaşlar ben bugün ses panelini ve kontrol panel şeklini değiştirmek için miui 13 ünki ile aynı yapmak için bir apk kurdum
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Sonra bu apk yı kurdum işte kurulunca benim ekran gitti direk kaldırmadı herhaldetelefon açılıyor 1 saniye wifi ve şarj ikonu gözüküyor sonra yok oluyor 2 dakka sonrada reset yiyor telefon sürekli aynı şekilde çözümü varmıdır yoksa tekrar rom mu kurmalıyım acaba?

ProYasinn

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Fastboot görüyorsa rom kur ben mi 8 lite de yaptığımda cihaz hardbrick olmuşdu zar zor kurtardik ;(

Sanane589

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Davuy
Cihazım
Casper
Konular
12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fastboot görüyorsa rom kur ben mi 8 lite de yaptığımda cihaz hardbrick olmuşdu zar zor kurtardik ;(
Reis öyle yapacaz ozaman bende diyorumki madem sıfırlayıp rom kuracağım bari miui 14 buldum bitane mi 8 için nfc ve yüz tanıması çalışmıyor. onu kurup test edeceğim tester oldu telefon (:|

Sanane589

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Davuy
Cihazım
Casper
Konular
12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Beyler miui 14 den vazgeçtimde tekrar 12.5 kurdum fakat twrp den yedek almıştım ordan yedeği geri yüklüyünce aynı şekil telefon siyah ekran kalıyor sadece veri kısmının yedeğini geri yüklüyorum uygulamalarım vb gelsin diye ama yok olmuyor hiçbirtürlü resim vb herşey gitti yedeği yüklediğimde açılmıyor telefon varmı çözümü olan acaba

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Beyler miui 14 den vazgeçtimde tekrar 12.5 kurdum fakat twrp den yedek almıştım ordan yedeği geri yüklüyünce aynı şekil telefon siyah ekran kalıyor sadece veri kısmının yedeğini geri yüklüyorum uygulamalarım vb gelsin diye ama yok olmuyor hiçbirtürlü resim vb herşey gitti yedeği yüklediğimde açılmıyor telefon varmı çözümü olan acaba
Data app içinde kurduğun apk olması lazım kaldırınca güncelleme kaldiriliyordu diye hatırlıyorum.

ProYasinn

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Data app dan o uygulamanin klasörünü silince düzeliyor biliyorum bende

Üst Alt