Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
YardımTelefonun birden kitlenip kendini reboot etmesi
Yanlış bir ROM yükledin ve cihaz kilitlendi. Orijinal ROM’u yüklemek en doğru çözüm olacaktır. Orijinal ROM’un adı "MIUI Global" ya da "MIUI Stable" olabilir. Bu, Note 13 Pro 5G cihazınız için uygun olan orijinal yazılım sürümüdür
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yanlış bir ROM yükledin ve cihaz kilitlendi. Orijinal ROM’u yüklemek en doğru çözüm olacaktır. Orijinal ROM’un adı "MIUI Global" ya da "MIUI Stable" olabilir. Bu, Note 13 Pro 5G cihazınız için uygun olan orijinal yazılım sürümüdür
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hayır, miuirom.org'dan kendi orijinal romunu yükledim. Dediğimi anlamadınız heralde, mesela telefon açık forumda geziyorum birden kitleniyor sonra kapanıp geri açılıyor. 20 dakikada bir bu dömgüye giriyor. Telefona global rom yükledim ve hindistan modemini yükledim.
Evet, yurt dışı. Benim aldığım zamanlar bootloader yasağı felan yoktu 2023'te aldım telefonu basıyordun mi kilit açma'dan kilidi açın tuşuna direk 1 hafta süreyi veriyordu. Bende o zamanlar açtım, hatta ben açtıktan 1-2 hafta sonra hyperos geldi ve o zamanlar başladı bootloader işi zorlaşmaya.