Yardım Telefonun ahizesine ayran döküldü

Mi6kullanicisi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren Karakur
Cihazım
Mi 6
Konular
142
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
.
Telefon Modeli
Mi 6
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar telefonun ahizesine ayran döküldü ne yapacağım ses gelmiyot

Zwilling

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Samsung S20 FE
Konular
29
İlk Xiaomi telefonum Mi 4'ün üstüne bir bardak su devrilmişti, silmiştim falan sonra etrafı yine su olmuştu. Meğer kapağın içi falan da su dolmuş, açınca fark ettim facepalm~~ silip temizledim, pirince koydum. Bunu yaptığımda şarj yeri ve ahizesine pirinç sıkışmış, onları çıkarmakla uğraştım facepalm~~haha-- sonra sorunsuz kullandım, 2 kere servise gitti, biri bootloop diğeri şarj tutmama sorunundan. Şu anda sorunsuz kullanılıyor evde.
Sonuç olarak xiaomiler dayanıklı sağlam telefonlar, yine de açabiliyorsanız açın temizleyin, olmadı işini iyi bilen birine gösterin.

Oyla:

softwarexpert

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ 8 SE
Konular
14
İlk Xiaomi telefonum Mi 4'ün üstüne bir bardak su devrilmişti, silmiştim falan sonra etrafı yine su olmuştu. Meğer kapağın içi falan da su dolmuş, açınca fark ettim facepalm~~ silip temizledim, pirince koydum. Bunu yaptığımda şarj yeri ve ahizesine pirinç sıkışmış, onları çıkarmakla uğraştım facepalm~~haha-- sonra sorunsuz kullandım, 2 kere servise gitti, biri bootloop diğeri şarj tutmama sorunundan. Şu anda sorunsuz kullanılıyor evde.
Sonuç olarak xiaomiler dayanıklı sağlam telefonlar, yine de açabiliyorsanız açın temizleyin, olmadı işini iyi bilen birine gösterin.
Ben de Mi 8 Lite vardı cihazın ek olarak kulaklık soketi yok şarj yerinden kulaklık takarak kullanıyorsun, şarj soketinden biraz su kaçtı , telefon bir süre açılmadı. Kuruttum iyice sonra şarjı takmıştım baktım açıldı ama telefon sorunsuz şarj oluyorken , kulaklık ile bi daha kullanamadim.

Oyla:

agit77

Tema Ekibi
Yönetici
Tema Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Xiaomi 11 Lite
Meslek
Grafiker
Konular
595
Zenex hocam konuda gerekli cevabı vermiş aynı durum olmasa da bu konuyu okumanızı tavsiye ederim

Oyla:
Üst Alt