Soru Telefonumun şarjı tamamen bitti , şarja taktım açılmıyor ( lütfen yardım )

Slayer067

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
metehan
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
1
Arkadaşlar gece telefonumu şarja taktım %10 du, sabah uyandım şarj %3 düşmüştü, şarja taktığımda şarj alıyordu, Sonra şarj kablosunu aldım işe gittim bilgisayar kasasına bağladım şarj etmek için, ancak %3 den yukarı çıkmadı , nedenini ise youtubeden şarkı çaldığı için düşünmüştüm, daha sonra youtubeyi kapattım öyle şarj etmeyi denedim şarj yine aynı olmuyor aksine düşüyordu galiba kabloda sıkıntı var dedim, kenara koydum telefonu ve şarjı bitti, daha sonra telefonumu evdeki orjinal şarj aletine bağladım yine aynı durumla karşılaştım şarj olmuyor, şarja taktığım zaman sadece küçük beyaz ışık seri seri yanıp sönüyor , power tuşuna bakıncada hiç bir etki olmuyor, telefonu alalı bir ay oldu bu konuda yardımlarınızı esirgemeyin bekliyorum.

Son düzenleme:

attcaksaw

Cezalı Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Bar Şefi
Konular
99
Arkadaşlar gece telefonumu şarja taktım %10 du, sabah uyandım şarj %3 düşmüştü, şarja taktığımda şarj alıyordu, Sonra şarj kablosunu aldım işe gittim bilgisayar kasasına bağladım şarj etmek için, ancak %3 den yukarı çıkmadı , nedenini ise youtubeden şarkı çaldığı için düşünmüştüm, daha sonra youtubeyi kapattım öyle şarj etmeyi denedim şarj yine aynı olmuyor aksine düşüyordu galiba kabloda sıkıntı var dedim, kenara koydum telefonu ve şarjı bitti, daha sonra telefonumu evdeki orjinal şarj aletine bağladım yine aynı durumla karşılaştım şarj olmuyor, şarja taktığım sadece zaman küçük beyaz ışık seri seri yanıp sönüyor , power tuşuna bakıncada hiç bir etki olmuyor, telefonu alalı bir ay oldu bu konuda yardımlarınızı esirgemeyin bekliyorum.

Hocam şarja takın beklesin bi 30dk filan öyle deneyin ayrıca şarjınızı %20 nin altına düşürmeyin.

Oyla:

Slayer067

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
metehan
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam 12 saattir şarjda duruyor o küçük beyaz ışık sürekli yanıp sönüyor o kadar başka birşey yok
Hocam şarja takın beklesin bi 30dk filan öyle deneyin ayrıca şarjınızı %20 nin altına düşürmeyin.
Hocam nerdeyse 1 gündür şarjda bekliyor hala şarjda belki bir umut açılır diye ama yok ya neden olmuş olabilir acaba

Oyla:

koulo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali ilker
Cihazım
Mi 9 T
Konular
9
Buyuk ihtimal batarya gg

Oyla:

akillifisek

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Erkan
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
3
Geçmiş olsun dostum, kablo, şarj başlığı sıkıntı olabilir. Onlarda bir problem yok ise şarj girişini kontrol et deforme olmuş olabilir. Eğer böyle bir problemle de karşılaşmadıysan muhtemelen pil ile ilgili problem olmuş olabilir. Bu durumda piliniz şişme yaparsa dostum telefonu şişirme sonucu deforme edebilir. Kolay halledilebilir bir sorun olduğuna eminim. Garantiye göndermeniz daha mantıklı olur.

Oyla:

koulo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali ilker
Cihazım
Mi 9 T
Konular
9
Garantide sikinti cikmaz bro cunki senden kaynakli problem degildir mesela benim eski asus zenfone u gonderdigimde bataryayi degistirip ucretsiz gonderdiler seninkinide oyle yaparlar

Oyla:

neo01470

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Çağatay
Cihazım
Mi Max
Konular
0
Kablo ve şarj aletlerini gözden geçirin. Sorun yoksa onlarda şarja takın 5 dk aralıklarla sökün takın şarja.. kendine gelir muhtemelen 1 ayda bataryaya hiç bir şey olmaz, panik yapmayın..

Oyla:

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Garantide sikinti cikmaz bro cunki senden kaynakli problem degildir mesela benim eski asus zenfone u gonderdigimde bataryayi degistirip ucretsiz gonderdiler seninkinide oyle yaparlar
Asus ile Xiaomi nin garanti hizmeti çok farklı, kıyas kabul etmez...

* * *

Değişik şarj aleti ve kablo ile deneyin olmadı mecburen garantiye gönderin.

Oyla:

bayarmuhammed

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
muhammed
Cihazım
red mi note 7
Konular
2
ses açma ve güç tuşuna aynı anda basılı tutun bazen bu işe yarar tabi bataryan bittik değilse

Oyla:
Üst Alt