Yardım Telefonumun kamerası sürekli olarak durduruluyor.

mamiadamdr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
YUSUF
Cihazım
REDMİ NOTE 10
Konular
1
Cihaz: Redmi Note 10

Telefonum 2 aydır kapalı bozulduğu için sonra tamir ettirdim(şarj soketi ve ekran camını).Sonra telefon bayağı yavaşlamıştı. Bende format attım.
Formattan sonra kamera uygulamasına girince aniden attı yeniden girdim attı. İnternetten araştırdım ve WebView uygulamasını güncellemesini kaldırdım.
Bir şey değişmedi. Ne yapmam gerekiyor?

xylm

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
2
aynı sorun bende de var. ön kameram açılmıyor durduruldu hatası veriyor 1 haftadır. çözemedim. senin dediğini de yaptım aynı şekil olmuyor. hard reset atıp yeniden telefonu kurmayı deneyeceğim.

emirhanyaglici

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
92
Formattan önce kamera çalışıyor muydu? Telefona donanımsal müdahale edildiği için kamera donanımı hasar görmüş olabilir. Formattan önce hiç kameraya bakmadıysanız mi flash ile sıfırdan rom atın. Onda da düzelmezse kamera donanımında sorun vardır.

ahmet2734

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Note 10 pro
Konular
2
Bende de aynı sorun var

emirhanyaglici

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
92
Hocam google playden başka bir kamera uygulaması indirir misiniz rica etsem. Bir de cihazın kendi barkod tarayıcısıa girince açılıyor MU?

Ü

Üye silindi 265308

Guest
Cihaz: Redmi Note 10

Telefonum 2 aydır kapalı bozulduğu için sonra tamir ettirdim(şarj soketi ve ekran camını).Sonra telefon bayağı yavaşlamıştı. Bende format attım.
Formattan sonra kamera uygulamasına girince aniden attı yeniden girdim attı. İnternetten araştırdım ve WebView uygulamasını güncellemesini kaldırdım.
Bir şey değişmedi. Ne yapmam gerekiyor?
Google camera uygulamasını yüklermisiniz

Üst Alt