Yardım Telefonumun güç tuşu bozuldu ve açamıyorum

EmreTyu

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Emre Kağan
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
1
Ben bir gün uyandığımda telefonumun güç tuşunun bozulduğunu farkettim ama falza takmadım bir tane ana ekrana telefon uykuya alma kısayolu ekledim bıraktım. Zaten parmak izi okutup açabiliyordum telefonu ancak telfonun şarjına bakmadım ve akşam telefonun kapandığını farkettim bunu fark ettikten sonra internetten yöntemler araştırdım ama açamadım yardım edermisiniz lütfen.

mfk925

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
22
çesitli kablolarla belirli ayarda bataryadan falan müdahale edilerek cihaz açılabiliyor ama bu toplara hiç girmemenizi tavsiye ederim ..
güç tuşu hep lazım olucak bişey .
yaptırın keyfinize bakın.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

plaintiger

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
emir
Cihazım
mi9 t pro
Konular
50
Pc yoksa sarji tamamen bitirin,sarja takin,telefon ekran belirir belirmez ses acmaya basin.recoveryde reboot gelin.guc tusu olmadigi icin evetleyemezsin bjraz ekleyin adimlari otomatik atlayacak

Oyla:

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47
Ben bir gün uyandığımda telefonumun güç tuşunun bozulduğunu farkettim ama falza takmadım bir tane ana ekrana telefon uykuya alma kısayolu ekledim bıraktım. Zaten parmak izi okutup açabiliyordum telefonu ancak telfonun şarjına bakmadım ve akşam telefonun kapandığını farkettim bunu fark ettikten sonra internetten yöntemler araştırdım ama açamadım yardım edermisiniz lütfen.
Mi6 ların kronik problemi. Garantisi varsa teknik servise yoksa bu işlerden anlayan birine yaptırın.

Oyla:
Üst Alt