Yardım Telefonumu sıfırlamak istiyorum

Yusuftok516

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
S23, Mi 9 SE
Konular
40
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 12.0.1
Telefon Modeli
Mi 9 se
Bootloader Kilidi
Açık
Telefonumu sıfırlamak istiyorum ama cihazımda twrp olmadığı için imei uçabilir buna bir çözüm bulabilir miyim imei kaybolmadan sıfırlama yapmak istiyorum?

equuleus

Sun Wukong.
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre Can
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
75
MI Flash kullanarak sıfırlayabilirsiniz.

Bu dosyayı indirin:

Bu rehberi adım adım uygulayın:

Rehberdeki;
4 - Şimdi ise Global Fastboot Rom dosyasını indirin indirebilirsiniz. İndirdiğiniz Fastboot romu .tgz uzantılıdır, bunu Rar programı ile açıp klasör şeklinde çıkacak vaziyette Rar'dan çıkarıp, (veya Rar, 7zip gibi program yüklüyse direk rom dosyasına sağ tuş yapıp "Buraya Çıkar" da diyebilirsiniz )
Çıkan romun klasörünün içindeki tüm dosyaları Yerel Disk C' de oluşturduğunuz rom klasörünün içine atın.
kısmında belirtilen Buradan indirin dosyası yerine yukarıda verdiğim dosyayı kullanın.Ayrı vermemin sebebi,konudaki dosya çok eski bir sürüm,benim verdiğim ise son sürüm.

Geri kalan tüm işlemler aynı.

Oyla:

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
Ek olarak Twrp yükleyin efs yedeği alın pc ye atın ve direk twrp den format data yapın bu kadar

Oyla:

Canpro

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahimcan
Cihazım
REDMİ NOTE 8
Meslek
Öğrenci
Konular
63
MI Flash kullanarak sıfırlayabilirsiniz.

Bu dosyayı indirin:

Bu rehberi adım adım uygulayın:

Rehberdeki;
4 - Şimdi ise Global Fastboot Rom dosyasını indirin indirebilirsiniz. İndirdiğiniz Fastboot romu .tgz uzantılıdır, bunu Rar programı ile açıp klasör şeklinde çıkacak vaziyette Rar'dan çıkarıp, (veya Rar, 7zip gibi program yüklüyse direk rom dosyasına sağ tuş yapıp "Buraya Çıkar" da diyebilirsiniz )
Çıkan romun klasörünün içindeki tüm dosyaları Yerel Disk C' de oluşturduğunuz rom klasörünün içine atın.
kısmında belirtilen Buradan indirin dosyası yerine yukarıda verdiğim dosyayı kullanın.Ayrı vermemin sebebi,konudaki dosya çok eski bir sürüm,benim verdiğim ise son sürüm.

Geri kalan tüm işlemler aynı.
hocam bu kadar a gerek yoktu bence twrp flashlayıp direk format data yapsaydı da olur du

Oyla:

equuleus

Sun Wukong.
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre Can
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
75
hocam bu kadar a gerek yoktu bence twrp flashlayıp direk format data yapsaydı da olur du
Genel kullanıcı için çok daha iyi hocam bu yöntem çünkü gelen her güncelleme sorunsuz kuruluyor,yurtiçi cihazı gibi oluyor.Arkadaşın seviyesini bilmediğim için en garanti ve iyi yöntemi sundum. :D

Oyla:

Canpro

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahimcan
Cihazım
REDMİ NOTE 8
Meslek
Öğrenci
Konular
63
Genel kullanıcı için çok daha iyi hocam bu yöntem çünkü gelen her güncelleme sorunsuz kuruluyor,yurtiçi cihazı gibi oluyor.Arkadaşın seviyesini bilmediğim için en garanti ve iyi yöntemi sundum. :D
Hocam krasınız

Oyla:
Üst Alt