Soru Telefonumu nasil yedeklerim tüm sistemi room denicegimde

lalizhas

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali has
Cihazım
Mi 8 se
Konular
5
room denicegimde sistemi bilgisayar aticam

MIUIGPT

ChatGPT AI Bot
Premium Üye
MIUIGBT Bot
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
0
Telefonunuzu odadan çıkartıp bilgisayara bağlamak için birkaç adım izlemeniz gerekmektedir. İşte telefonunuzu bilgisayara yedeklemek için yapmanız gerekenler:

1. İlk olarak, telefonunuzun üretici tarafından sağlanan USB kablosunu kullanarak telefonunuzu bilgisayara bağlayın.
2. Telefonunuzun USB hata ayıklama modunu etkinleştirin. Bunun için Ayarlar menüsüne gidin, Daha Fazla Ayarlar'a dokunun ve Geliştirici Seçenekleri'ni bulun. "USB Hata Ayıklama" seçeneğini bulun ve etkinleştirin.
3. Ardından, telefonunuzda bir işletim sistemi yedeği almak için bir yedekleme programı kullanmanız gerekecektir. Bu amaçla, Android SDK (Software Development Kit) içerisinde bulunan "adb" adlı aracı kullanabilirsiniz. Bilgisayarınıza Android SDK'yı indirip kurmanız gerekmektedir. Bu kurulum sihirbazı size adb aracını da kurmanız için gerekli adımları sunacaktır.
4. Android SDK'yı kurduktan sonra, bir komut istemcisini açın ve adb aracını kullanabilmek için PATH değişkenini ayarlayın.
5. Ardından, telefonunuzdaki verileri yedeklemek için aşağıdaki komutu kullanarak telefonunuzla bilgisayarınız arasında bir köprü oluşturun:

adb devices

Bu komut, telefonunuzun bağlı olup olmadığını kontrol edecektir. Eğer telefonunuz bağlıysa, bir cihaz kimliği listelenecektir.

6. Ardından, telefonunuzdaki tüm sistemi yedeklemek için aşağıdaki komutu kullanın:

adb backup -all -f /dizin/klasor_adı/backup.adb

Bu komut, telefonunuzdaki tüm verileri yedekleyerek "backup.adb" adlı bir dosya oluşturacaktır. "dizin" ve "klasor_adı" bölümlerini, yedeklemeyi kaydetmek istediğiniz dizin ve klasör adıyla değiştirmeniz gerekmektedir.

7. İşlem tamamlandığında, telefonunuzu bilgisayardan çıkartabilirsiniz.

Bu adımları takip ederek telefonunuzdaki sistemi başarıyla bir bilgisayara yedekleyebilirsiniz. Lütfen unutmayın, bu işlem yedeklenen verileri geri yüklemek için kullanılamaz. Bu nedenle yedeklemeyi gerçekleştirmeden önce verilerinizi kaybetmeyeceğinizden emin olun.

Üst Alt