- Adım
- Serkan
- Cihazım
- poco m3
- Konular
- 1
telefonumu kapattım sonra açamadım ekran gelmiyor
Garantisi varsa direk gönderin hocamtelefonumu kapattım sonra açamadım ekran gelmiyor
yurtdışı cihazı ayarlar menüsünden mi sıfırladınız acaba?Banada aynısı oldu, reset sonrası hiç açılmıyor telefon. Sorunu çözebildiniz mi ?
Hayır, cihaz ufak bi wifi sorunu yaşadı yeniden başlatıp atıp denemek istedim, yenidem başlamak için kapanınca açılmadı.yurtdışı cihazı ayarlar menüsünden mi sıfırladınız acaba?
garip bir durum hocam ben açılmıyor deyince resetlediniz sandım. geçmiş olsunHayır, cihaz ufak bi wifi sorunu yaşadı yeniden başlatıp atıp denemek istedim, yenidem başlamak için kapanınca açılmadı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ve evet cihaz yurtdışı ve bootlader atılmış cihazdı
Anladım hocam teşekkürler. Bu Poco m3 başa bela bi telefonmuş imei atarkende problem çıkarmıştı.garip bir durum hocam ben açılmıyor deyince resetlediniz sandım. geçmiş olsun
yeni modellerde imeilerin sorunlu oldugu söyleniyor hocam. yurtdısı cihaz bile mantıklı değil artık. düzgün kullanmak için pasaport kaydı yapılcak öyle olunca zaten tr fiyatına geliyor üstüne bir de garantisiz cihaz.Anladım hocam teşekkürler. Bu Poco m3 başa bela bi telefonmuş imei atarkende problem çıkarmıştı.