Yardım telefonumu açamıyorum

• Konbuyu başlatan freaky
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 2
  • Görüntüleme 101

freaky

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emir Emre
Cihazım
Mi 9t pro
Konular
2
redmi k20 pro cihazıma eu rom kurduktan sonra bootloader kilidini kapatmak için bootloadera girip kilitledim ve tekrar açmaya çalıştığımda this miui version cant be installed on this device diye uyarı verdı mi unlock toolla da acamıyorum the place where the account is registered does not match the place where the phone is sold diyor belki bi işe yarar diye mi accounttan da sildim cihazı ne yapcağım bilmiyorum

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Yanlış yapmışsınız maalesef. Çin model cihazlarda bu şekilde bootloader kapatırsanız brick olur.
En basit ve masrafsız çözüm: Yetkili hesap ile çin romunda açılır. Bootloader açma başvurusu yapılır. Eski cihaz olduğu için 168 saat beklemeden kilit açılacaktır. Sonrasında global rom yüklenir.

freaky

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emir Emre
Cihazım
Mi 9t pro
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yanlış yapmışsınız maalesef. Çin model cihazlarda bu şekilde bootloader kapatırsanız brick olur.
En basit ve masrafsız çözüm: Yetkili hesap ile çin romunda açılır. Bootloader açma başvurusu yapılır. Eski cihaz olduğu için 168 saat beklemeden kilit açılacaktır. Sonrasında global rom yüklenir.
bugun tanidigim bi telencuya gittim çok ugrastirir ama hallolur dedi yarin gidip birakacagim cok masraf olur mu kendim halledebilir miyim

Üst Alt