Yardım Telefonumdan ses geliyor

leadsolider

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Utku
Cihazım
Xiaomi redmi
Konular
19
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Bilmiyorum
Telefon Modeli
Redmi note 12 pro 5G
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba telefonum redmi note 12 pro 5G cpu Z uygulamasını bir sebepten açtım ve çok hafif bir titreşim geldi telefondan daha sonra kamera kısmına kulağımı koyduğumda tok bir cızırtı sesi vardı uygulamayı kapatınca gidiyordu uygulamayı açmayınca normal kullanımda hiçbir şey yok daha önce de açmıştım uygulamayı ya ben fark etmedim ya da hiç yoktu bu bir sorun mu? Ne yapmalıyım?

Bibergolge

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin
Cihazım
Lg g4
Konular
11
Merhaba telefonum redmi note 12 pro 5G cpu Z uygulamasını bir sebepten açtım ve çok hafif bir titreşim geldi telefondan daha sonra kamera kısmına kulağımı koyduğumda tok bir cızırtı sesi vardı uygulamayı kapatınca gidiyordu uygulamayı açmayınca normal kullanımda hiçbir şey yok daha önce de açmıştım uygulamayı ya ben fark etmedim ya da hiç yoktu bu bir sorun mu? Ne yapmalıyım?
Çoğu durumda bu ses normal kamera odaklarken oisten gelebilir sensörlerden gelebilir bende mi 15t pro var aynı ses oluyor, cpu z yi açtığında kamera bilgielrinide alıyor uygulama haliyle kamera açılıyor ve o malum ses geliyor

Oyla:

leadsolider

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Utku
Cihazım
Xiaomi redmi
Konular
19
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çoğu durumda bu ses normal kamera odaklarken oisten gelebilir sensörlerden gelebilir bende mi 15t pro var aynı ses oluyor, cpu z yi açtığında kamera bilgielrinide alıyor uygulama haliyle kamera açılıyor ve o malum ses geliyor
Tam kamera kısmından ses geliyor ama kameradan olduğunu düşünmüyorum diğer kısımlardan dinleyince daha az geliyor kameradan daha net bir ses geliyor sizde de öyle mi?

Oyla:
Üst Alt