- Adım
- Enis
- Cihazım
- Mi 5
- Konular
- 2
Yaklaşık 2gündür devam eden 2 sorundan bahsetmek istiyorum, öncelikle ilk sorunum etüt çıkışıma denk geldi. Saat 16.00 gibi (bu pazartesi oluyor) telefonumun ana ekran tuşu tamamen dokunmatiğini kaybetti ve cihaz arayüzünden ayarlara girdiğimde hiçbir şekilde parmak izi okuyucu sekmesi bulunmamaktaydı. Geribildirim uygulamasından yaptığım iletilere cevap gelmeden gece yattım. Ardından bu sabah sorun kendiliğinden çözülmüştü fakat başka çok önemli sorunum vardı, güncelleyici dosyam cihazdan kalkmıştı. Bunu görünce internetten apk olarak indirmek aklıma geldi fakat sonuç çıkmadı. Şu an kullandığım sistem yazılımım dosya ekinde mevcuttur ayrıca güncelleyici uygulamasının olduğu (yani orada olması gerektiği) uygulama dosyasınında ekran fotoğrafını ekte bulabilirsiniz. Ayrıca dile getirilecek ise de diğer her yere baktım güncelleyici dosyam cihazda şu an bulunmamakta. Bu konuda bilgi sahibi olan biri varsa lütfen (kesin çözüm ile) bu başlık altına cevap verirse sevinirim. Esen kalın MIUI severler. (Görüntü dosyaları için ektedir demiştim fakat dosya yükle butonuna bastığımda da bu işlemi hiçbir uygulama gerçekleştiremez diyor)