Çözüldü Telefonumda package installer yok.

yunusemrebir

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yunus Emre
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
1
Merhaba arkadaşlar öncelikle konuyu dogru yere mi açtığımı bilmiyorum çünkü ilk defa forum kullanıyorum eğer bir hatam olursa en baştan özür dilerim.
Ben redmi note 8 telefonumu 6 kasım tarihinde ghost screen şikayetimden dolayı garantiye yolladım servis tamir etti. Telefon 20.11.2020 tarıhınde elıme ulaştı. Telefonumun garantiye gitmeden once ınternetten paket yukleme hakkında bır sıkıntısı yoktu . Ama şuan internetten hangi apk olursa olsun indirdiğimde kuramıyorum ve telefonumda package installer bulunmuyor . Eğer garantiye bir zararı yoksa ve package ınstaller telefona yuklenebılıyorsa yardım edebılırmısınız.Ayrıca telefonumu sıfırladım ama bir etkisi olmadı hala aynı
Telefonum bilgileri : MIUI Global 12.0.1
Android Sürümü : 10

Çözüm
Bir diğer yöntem ADB yolu ile yüklemek olacaktır.

Öncelikle ADB'yi kuralım (link aşağıda) ve kuracağımız apk'yı kurulum konumuna kopyalayalım. Kurulum bilgisayarın
C:/Program Files (x86)/Minimal ADB and Fastboot
C:/Minimal ADB and Fastboot konumlarından birine kurulması gerekiyor. Bulduktan sonra aşağıda verdiğim linkten paket yükleyiciyi indirip bu konuma kopyalayalım. Kolaylık olması için indirdiğimiz apk'nın adını "paket" olarak değiştirmek iyi olacaktır (Sonda .apk uzantısı var ise silmemeye özen gösteriyoruz)

Ardından telefonun "Telefon Hakkında > Derleme Numarası"na "Gerekli değil siz zaten bir geliştiricisiniz." yazısı görene kadar arka arkaya tıklıyoruz.
Daha sonra ayarlarda "Ek Ayarlar > USB Hata Ayıklama" modunu aktif hale...

D3GiSK3N

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
4
Mesaj olarak bir link yolladım, deneyin isterseniz.

Oyla:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Konu uygun bölüme taşınmıştır.

Oyla:

yunusemrebir

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yunus Emre
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesaj olarak bir link yolladım, deneyin isterseniz.
teşekkürler ilgilendiğiniz için ama ben herhangi bir apk dosyasını yukleyemıyorum. Telefonda apk dosyasına tıklayınca dosyayı acabılecek uygulama bulunamadı dıyor.

Oyla:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Bağlantıdaki uygulamayı yüklemeyi deneyebilirsiniz. Yüklemede sorun yaşarsanız aşağıdaki uygulamalar ile yüklemeyi deneyin.

Oyla:

yunusemrebir

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yunus Emre
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
1
Apkmirror adlı uygulama "App installation failed , The system failed to install the package because of system issues" adlı hatayı, SAI adlı uygulama "INSTALL_FAILED_INTERNAL_ERROR:
Permission Denied " adlı hatayı verdi. Yani yükleme başarısız oldu

Oyla:

D3GiSK3N

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
4
Link atılmasının serbest olduğundan emin değildim

Oyla:

yunusemrebir

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yunus Emre
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
1
Arkadaşlar affınıza sığınarak yazıyorum öncelikle benimle ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim hata çok basit bir şeyden kaynaklanıyormuş . İndirdiğim packageinstaller dosyaları .bin uzantılı iniyordu yeniden adlandırmada .apk olarak değiştirdim ve işe yaradıgını gordum lütfen beni affedin sizi boş yere uğraştırdım

Oyla:

D3GiSK3N

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
4
Bir diğer yöntem ADB yolu ile yüklemek olacaktır.

Öncelikle ADB'yi kuralım (link aşağıda) ve kuracağımız apk'yı kurulum konumuna kopyalayalım. Kurulum bilgisayarın
C:/Program Files (x86)/Minimal ADB and Fastboot
C:/Minimal ADB and Fastboot konumlarından birine kurulması gerekiyor. Bulduktan sonra aşağıda verdiğim linkten paket yükleyiciyi indirip bu konuma kopyalayalım. Kolaylık olması için indirdiğimiz apk'nın adını "paket" olarak değiştirmek iyi olacaktır (Sonda .apk uzantısı var ise silmemeye özen gösteriyoruz)

Ardından telefonun "Telefon Hakkında > Derleme Numarası"na "Gerekli değil siz zaten bir geliştiricisiniz." yazısı görene kadar arka arkaya tıklıyoruz.
Daha sonra ayarlarda "Ek Ayarlar > USB Hata Ayıklama" modunu aktif hale getirip cihazı bilgisayara bağlıyoruz.

Daha sonra kurulum konumundan "cmd-here" adlı dosyayı açıyoruz. ADB'nin telefonu gördüğünden eminolmak adına komut satırına "adb devices" komutunu yazıp entera basıyoruz. Cihaz authorized olarak gözüküyorsa işlem tamam.

Bir sonraki adım apk dosyamızı telefona yollamak olacak. Bunun için; Komut satırına "adb install paket.apk" yazıp entera basıyoruz tekrardan (paket yazmamızın sebebi indirdğimiz apk'nın adını paket yapmamız.) Eğer işlem başarılı olmaz ise "adb -d install paket.apk" ya da "adb install -r paket.apk" olarak deneyebiliriz.
"-d" downgrade(versiyon düşürme) "-r" replace(yerine koymak, üstüne yüklemek) şeklinde oluyor.

Minimal ADB and Fastboot linki;

Paket yükleyici linki;
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eklemeyi unutmuşum telefonun ekranında izin vermemizi isteyen bir uyarı çıkabilir izin vere tıklarsak sorun olmaz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar affınıza sığınarak yazıyorum öncelikle benimle ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim hata çok basit bir şeyden kaynaklanıyormuş . İndirdiğim packageinstaller dosyaları .bin uzantılı iniyordu yeniden adlandırmada .apk olarak değiştirdim ve işe yaradıgını gordum lütfen beni affedin sizi boş yere uğraştırdım
Maksat yardımlaşabilmek belkide yazdığımız yazılar bir başkasına yardımcı olacaktır bilemeyiz :):DYes~~

Son düzenleme:
Oyla: Çözüm
Üst Alt