Soru Telefonumda direnç var mi?

mcelik3

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
mehmet
Cihazım
mi9 t
Konular
31
Merhaba arkadaşlar telefonumu aldığımdan bu yana yazılım kayıtlı olarak kullanıyorum hatta kaç kere nv data hatasına düştü tekrar kayıt ettirdim. Son kayıt ettiğimde uzakta dft pro ile kalıcı olarak yapıldı. Bu yapılan işlemde kaydın kalıcı olması için direnç değeri değiştirilmiş olabilir mi?
İlk aldığımda direnç olsaydı kayıtlar uçmaz nv data vermezdi diye düşünüyorum

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-10-03-08-44-16-948_com.miui.cit.jpg
    Screenshot_2025-10-03-08-44-16-948_com.miui.cit.jpg
    758,2 KB · Görüntüleme: 32

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Direnç değişmiş ama yanlış değerde takıldığı için sadece yapana eziyet, cihaza da gereksiz işlem olarak kalmış.
Biz bu cihazlarda direnç gereksiz olduğu için hiç yapmadık o sebeple doğru hw id neydi hatırlamıyorum ama mantıken P1 ya da P1.1 olmalıydı.
Bu cihaza doğru direnç işleminden sonra;
nvdata hatası vermez.
mi 12 sürümü üzerinde açılmaz.
tekrar üstüne yazılımsal kayıt yapılmaz.
hyperos ta açması, nvdata hatası vermesi ve en son yazılımsal kayıt yapılabilmesi bunu doğruluyor. Şu halde şebeke, kamera, nfc sorunları vermiyorsa kurcalatmadan kullanabilirsiniz. Çünkü en son yapılan işlemde doğru yol bulunmuş ve yazılımsal kayıt yapılmış :)

mcelik3

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
mehmet
Cihazım
mi9 t
Konular
31
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Direnç değişmiş ama yanlış değerde takıldığı için sadece yapana eziyet, cihaza da gereksiz işlem olarak kalmış.
Biz bu cihazlarda direnç gereksiz olduğu için hiç yapmadık o sebeple doğru hw id neydi hatırlamıyorum ama mantıken P1 ya da P1.1 olmalıydı.
Bu cihaza doğru direnç işleminden sonra;
nvdata hatası vermez.
mi 12 sürümü üzerinde açılmaz.
tekrar üstüne yazılımsal kayıt yapılmaz.
hyperos ta açması, nvdata hatası vermesi ve en son yazılımsal kayıt yapılabilmesi bunu doğruluyor. Şu halde şebeke, kamera, nfc sorunları vermiyorsa kurcalatmadan kullanabilirsiniz. Çünkü en son yapılan işlemde doğru yol bulunmuş ve yazılımsal kayıt yapılmış :)
Şuan kamera nfc ve şebeke sorunsuzca kullanıyorum işin garip tarafı kimseye direnç yaptırmadım ki o zamanlar bunlara direnç atılmıyordu ayrıca yanlışı direnç takılmışsa nasıl kayıt olmuş ki hocam

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Şuan kamera nfc ve şebeke sorunsuzca kullanıyorum işin garip tarafı kimseye direnç yaptırmadım ki o zamanlar bunlara direnç atılmıyordu ayrıca yanlışı direnç takılmışsa nasıl kayıt olmuş ki hocam
Kayıt olmaz demedim ki ben. Aslında çok detaylı şekilde yazdım ama okumamışsınız. Neyse zaten o kısım bilgilendirme idi. Çözüme katkı sağlayan bir durumu yoktu. Siz artık 'Düzgün çalışıyorsa kurcalama' yasasıyla devam edeceksiniz :) iyi forumlar.

mcelik3

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
mehmet
Cihazım
mi9 t
Konular
31
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kayıt olmaz demedim ki ben. Aslında çok detaylı şekilde yazdım ama okumamışsınız. Neyse zaten o kısım bilgilendirme idi. Çözüme katkı sağlayan bir durumu yoktu. Siz artık 'Düzgün çalışıyorsa kurcalama' yasasıyla devam edeceksiniz :) iyi forumlar.
Okudum ama araba olduğum için çok dikkatimi veremedim şimdi anladım dediğinizi teşekkür ederim

Üst Alt