- Adım
- Gökhan ASLAN
- Cihazım
- REDMİ S2
- Meslek
- COMPUTER EXPERT
- Konular
- 9
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- Mİ GLOBAL 12.0.2.0
- Telefon Modeli
- REDMİ S2
- Bootloader Kilidi
- Açık
Bu şahısları btk ve savcılığa şikayet ettim firmalar da dahil e devletten de başvurdum babama ve bana gelen bu mesajlar can sıkmaya başladı ximao nasıl engelleyeceğimi bilmiyorum çünkü yeniyim bu alanda saolasun forum da çalışan arkadaşlar bizlere yardımcı oluyor ve özen gösteriyor ilgi alaka gösteriyor bunu görmek çok mutluluk verici hayırlı ramazanlar ve bayramlar diliyorum bir çok forum sitede görev yaptım sitenizde argo olan hiç birşeye izin vermeyin eğer ben yapıyorsam bile ceza atın süreli diş ağrım olduğundan dolayı telefonum ses tuşu bozuldu kendi kendine iniyordu servise verdim yapıldı flexi diye birşey bozulmuş ücretsiz yaptılar şiddetli diş ağrım geçtiği zaman inşallah forumda daha fazla aktif olacağım özel izin bile aldım valilik kaymakamlık ignelerim var sabah akşam biraz hayat hikayemi fazla anlattım telefondan arıyorlar engelliyorum yok burdan arıyoruz geçen turknetten aradılar arayan dolandırıcı dedim ki sen turknetten mi arıyorsun ben turknetin bilmeyecek kadar cahil miyim dedim kimlik bilgilerimi istedi 5 dk önce babamı aradı numarayı verdim savcılığa engelledim Cimere kadar yazdım Yok hiranur derneği yok ınternet falan filan bıktık valla ileti sisteminden engelledim bildiklerimi böyle birşey buldum ekte eklediğim dosya spam engelleme nasıl yapıyoruz son olarak babam xiamo alıcak ne önerirseniz TÜM uygulamalır kaldıran kasmayan donmayan hızlı bir telefon ıstıyorum şarjı iyi giden sorun çıkartmayan herkese teşekkür ediyorum yardımlarınız için hem ailemi koruyorum hem kendimi bu şer artık gereken cevabı almalı
Redmi 9 C
Redmi 9
POCO m3
Redmi not 9
Redmi 9 C
Redmi 9
POCO m3
Redmi not 9
Ekli dosyalar
Moderatör tarafında düzenlendi: