Yardım Telefonum yeni kablo ile hızlı şarj olmuyor,

baypipo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ali
Cihazım
xiaomi mi 8
Konular
7
Arkadaşlar onceki usb c type kablomda yırtık vardı değiştirmek istedim telefoncudan kablo aldım hatta adama dedim orjınal mi orjinal dedi neyse aldım eve gelip takip şarj ettim, 2 dakikada 1 sayı yukseliyor neredeyse, telefona reset attım ıse yaramadı bu seferde philips usb type c kablosu aldım oda aynısı cıktı yine 2 dakika da %1 yükseliyor. ama eski kablom yırtık olmasına rağmen takır takır hızlı şarj ediyor

Halim66

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halim
Cihazım
Redmi Note 10s
Konular
15
Arkadaşlar onceki usb c type kablomda yırtık vardı değiştirmek istedim telefoncudan kablo aldım hatta adama dedim orjınal mi orjinal dedi neyse aldım eve gelip takip şarj ettim, 2 dakikada 1 sayı yukseliyor neredeyse, telefona reset attım ıse yaramadı bu seferde philips usb type c kablosu aldım oda aynısı cıktı yine 2 dakika da %1 yükseliyor. ama eski kablom yırtık olmasına rağmen takır takır hızlı şarj ediyor
telefonu ultra pil tassaruf ve ya pil tasarrufa aldığınız zamanda aynı mı süre oluyor ?

Oyla:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Aldığınız kablolar yüksek amper kaldırmıyordur.

Oyla:

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Telefoncu size düzgün kablo vermemiş. Kabloyu iade edip adam gibi hızlı şarj destekleyen bir kablo alın hocam.

Oyla:

Nejomi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
S
Cihazım
Xiaomi
Konular
6
Hızlı şarj pilinizin ömrünü kısaltıyor, ne diye hızlı şarj peşinde koşuyorsunuz, anlamak çok zor !
Onun yerine pili korumak için tasarruflu davranmak, gereksiz işlem ve uygulamaları yapmamak dururken...

Elinizin altındayken !

Çok mu zor, çokmu acil olur du acaba?

Oyla:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Ama sarj aletim 10amber
Buyrun hocam size 40W 5A kablo tabi benim ki bir örnek ve öneri siz kendiniz de farklı marka modellere bakabilirsiniz.

Oyla:
Üst Alt