Yardım Telefonum screen shot ve ekran videosu çekince galeride desteklenmiyor?

orcunn34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
R.
Cihazım
Poco X3 Nfc
Konular
22
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
12.5
Telefon Modeli
poco x3
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Arkadaşlar merhaba adb ile birkaç program kaldırdım chrome youtube vs. ama scrren shot alınca dosya biçimi desteklenmiyor diyor yardımcı olur musunuz?

Nejomi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
S
Cihazım
Xiaomi
Konular
6
Arkadaşlar merhaba adb ile birkaç program kaldırdım chrome youtube vs. ama scrren shot alınca dosya biçimi desteklenmiyor diyor yardımcı olur musunuz?
Dosya biçimini destekleyen bir dosyayı kaldırmış olabilirsiniz. Screenshot png veya jpeg uzantılı olur, onu galeri uygulaması ve resim gösterme uygulamaları açabilir.

Oyla:

orcunn34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
R.
Cihazım
Poco X3 Nfc
Konular
22
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dosya biçimini destekleyen bir dosyayı kaldırmış olabilirsiniz. Screenshot png veya jpeg uzantılı olur, onu galeri uygulaması ve resim gösterme uygulamaları açabilir.
çözümü var mıdır hocam acaba ben pek anlayamadım

Oyla:

Nejomi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
S
Cihazım
Xiaomi
Konular
6
Telefonunuza Playstore' den veya başka uygulama deposundan bir Galeri veya Resim gösterme uygulaması kurarsanız Screenshot' u gösterir demek istiyorum. Çünkü kaldırdığınız programlardan dolayı screenshotu desteklemiyor olabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekran videosunu açmak ve izlemek için bir video player olması lazım. Onu kaldırmış olabilirsiniz. Tekrar geri kurabilirsiniz. Galeri programı(uygulaması) normal olarak hem resim formatlarını ve vidoları açar, gösterir ve oynatır.

Son düzenleme:
Oyla:

Nejomi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
S
Cihazım
Xiaomi
Konular
6
Yardımcı olmaya çalışıyoruz ama yazdıklarımıza bir cevap dahi verilmeden aynı konu bir kez daha bir kaç gün sonra aynı kişi tarafından başka bir yerde açılıyor. Olmuyor ama... Yönetici haklı olarak ikinci defa açılan aynı konuyu kapatmak zorunda kalıyor. Aynı zamanda biz yeni bir konu zannederek gereksiz yere tekrar yardımcı olma durumuna düşüyoruz, zaman harcıyoruz, emek veriyoruz. Lütfen dikkat edelim.

Oyla:

TacoNikky

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Taco
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
App Dev/Tech
Konular
7
Bende de aynı sorun vardı. Burada söylendiği gibi screenshot uygulamasının verilerini temizleyince düzeldi.

Oyla:
Üst Alt