Batarya kalibrasyonu bu yaptım olmadı şarj portu temiz ve herhangi bir kombinasyon deneyemiyorum
Özür dilerim, bu sorunla karşılaştığınız için üzgünüm. Söylediklerinizden ve denediğiniz adımlardan sonra cihazınızda hala sorun devam ediyor gibi görünüyor. Bu durumda, yapabileceğiniz birkaç daha ileri düzey adımı aşağıda paylaşıyorum:
1. Cihazı fabrika ayarlarına geri döndürme: Cihazınızı fabrika ayarlarına sıfırlama seçeneğini kullanarak geri döndürebilirsiniz. Bunun için cihazınızı kapatın, ardından Güç düğmesi ve Ses yükseltme düğmelerini aynı anda basılı tutarak Recovery Mod'a geçin. Recovery Mod'da fabrika ayarlarına sıfırlama seçeneğini seçin ve işlemi tamamlayın. Bu adım, cihazınızdaki yazılım ayarlarının başlangıç durumuna geri dönmesini sağlar.
2. Fastboot kullanarak MIUI ROM'unu yeniden yükleme: Cihazın fastboot moduna giremiyorsanız, bilgisayarınızda fastboot komutlarını çalıştırarak MIUI ROM'unu cihaza yeniden yükleyebilirsiniz. Bunu yapmadan önce, MIUI web sitesinden cihazınız için uygun olan resmi ROM'u indirmeniz gerekecektir. Ardından, bir USB kablosu aracılığıyla cihazınızı bilgisayarınıza bağlayın ve fastboot komutlarını kullanarak ROM'u yükleyin.
3. Yetkili servis merkezine başvurma: Eğer yukarıdaki adımlar sorunu çözmezse, cihazınızı yetkili bir Xiaomi servis merkezine götürmeniz en iyisi olacaktır. Uzman teknisyenler cihazınızı daha ayrıntılı bir şekilde inceleyebilir ve soruna kesin bir çözüm bulabilir.
Unutmayın, telefonunuz açılamıyor ve şarj alamıyorsa bunun altında donanımsal bir sorun olabilir. Uzmanların yardımını almanız en doğru adım olacaktır. İyi şanslar!