Yardım Telefonum şarj almıyor.

perlactivate

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ercan
Cihazım
RedMiNote4X
Konular
1
Merhaba arkadaşlar.
Sanırım bu sorun xiaomi lerde kronik bir sorun.
Soruna gelecek olursak Red mi Note 4x telefonumu şarja takıyorum üstteki şarj ışığı yanıyor ve bir kaç dakika sonra bu ışık sönüyor ve şarj olmuyor. Sorun belki şarj kablosundadır diye farklı kablolar denedim yine aynı. farklı prizleride denedim yine olmadı. Ayrıca telefonu şarjdayken yerinden oynatıncada kesiliyor? Bu olaya bir türlü anlam veremedim. Şarj soketi girişinde pislik filan birikmiştir diye ışık kaynağı altında baktım fakat orda da birşey göremedim. Bu sıkıntıyı yaşayan ve nasıl çözülebileceğini bilen varsa yardımcı olabilirmi. esenle kalın

mergin1907

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yok
Cihazım
mi5
Konular
1
Merhaba arkadaşlar.
Soruna gelecek olursak Red mi Note 4x telefonumu şarja takıyorum üstteki şarj ışığı yanıyor ve bir kaç dakika sonra bu ışık sönüyor ve şarj olmuyor. Sorun belki şarj kablosundadır diye farklı kablolar denedim yine aynı. farklı prizleride denedim yine olmadı. Ayrıca telefonu şarjdayken yerinden oynatıncada kesiliyor? Bu olaya bir türlü anlam veremedim. Şarj soketi girişinde pislik filan birikmiştir diye ışık kaynağı altında baktım fakat orda da birşey göremedim. Bu sıkıntıyı yaşayan ve nasıl çözülebileceğini bilen varsa yardımcı olabilirmi. esenle kalın

Aynı sıkıntıyı bende mi5 prime de yaşıyorum. Telefon kafasına göre şarj alıyor almıyor. Şarj kablosu takınca ekran uyanıyor ama şarj moduna geçmiyor. Kesin olarak benimde kablolarda sıkıntı yok. Diğer telefonum şarj alıyor ve problem yok. Araştırdım bir çok söyleneni yaptım düzelmedi. Umarım sıkıntıyı bulabiliriz.
[doublepost=1519719319,1519718073][/doublepost]
Merhaba arkadaşlar.
Bu son güncelkemeden sonra oldu sanki hiç dikkat ettinizmi?

Oyla:

perlactivate

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ercan
Cihazım
RedMiNote4X
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aynen son güncellemeden önce böyle bi sıkıntı yoktu. bi kaç gün önce güncelledim sonrasında bu sıkıntı çıktı. umarım yazılımsal bir sıkıntıdır. donanımsal ise sıkıntı büyük.

Oyla:
Üst Alt