- Adım
- Emir
- Cihazım
- Xiaomi Mi A3
- Konular
- 4
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- Android 11 Latest
- Telefon Modeli
- Xiaomi Mi A3
- Bootloader Kilidi
- Açık
Merhabalar, telefonum sanırsam hardbrick oldu ne açılıyor ne de bir tepki veriyor, fastboota vs. giremiyorum hiç ışık dahi yok, telefonum Mi A3 laurel_sprout, bilgisayara takınca MiFlashTool ile yazılım atmaya çalışıyorum Stock Android 9 Rom'unu ancak bazen can not read from port COM4 yada COM3 hatasını bazende can not receive hello packet hatasını veriyor, EDL mod'a almaya çalıştım bataryayı çıkardım, kargaburun ile (elimde o var) EDL noktalarına bastırdım öyle denedim ancak yok, açılmadı, ne yapmalıyım?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
MiFlash ile yapmaya çalışıyorum ancak, telefonun güç tuşuna basılı tutuyorum refresh diyorum 1-2 saniyeliğine geliyor, flasha basıyorum sonra can not read from port COM4 yazıyor.Merhabalar, telefonum sanırsam hardbrick oldu ne açılıyor ne de bir tepki veriyor, fastboota vs. giremiyorum hiç ışık dahi yok, telefonum Mi A3 laurel_sprout, bilgisayara takınca MiFlashTool ile yazılım atmaya çalışıyorum Stock Android 9 Rom'unu ancak bazen can not read from port COM4 yada COM3 hatasını bazende can not receive hello packet hatasını veriyor, EDL mod'a almaya çalıştım bataryayı çıkardım, kargaburun ile (elimde o var) EDL noktalarına bastırdım öyle denedim ancak yok, açılmadı, ne yapmalıyım?