Yardım Telefonum Sanırım Hardbrick Oldu

Emirteo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emir
Cihazım
Xiaomi Mi A3
Konular
4
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Android 11 Latest
Telefon Modeli
Xiaomi Mi A3
Bootloader Kilidi
Açık
Merhabalar, telefonum sanırsam hardbrick oldu ne açılıyor ne de bir tepki veriyor, fastboota vs. giremiyorum hiç ışık dahi yok, telefonum Mi A3 laurel_sprout, bilgisayara takınca MiFlashTool ile yazılım atmaya çalışıyorum Stock Android 9 Rom'unu ancak bazen can not read from port COM4 yada COM3 hatasını bazende can not receive hello packet hatasını veriyor, EDL mod'a almaya çalıştım bataryayı çıkardım, kargaburun ile (elimde o var) EDL noktalarına bastırdım öyle denedim ancak yok, açılmadı, ne yapmalıyım?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhabalar, telefonum sanırsam hardbrick oldu ne açılıyor ne de bir tepki veriyor, fastboota vs. giremiyorum hiç ışık dahi yok, telefonum Mi A3 laurel_sprout, bilgisayara takınca MiFlashTool ile yazılım atmaya çalışıyorum Stock Android 9 Rom'unu ancak bazen can not read from port COM4 yada COM3 hatasını bazende can not receive hello packet hatasını veriyor, EDL mod'a almaya çalıştım bataryayı çıkardım, kargaburun ile (elimde o var) EDL noktalarına bastırdım öyle denedim ancak yok, açılmadı, ne yapmalıyım?
MiFlash ile yapmaya çalışıyorum ancak, telefonun güç tuşuna basılı tutuyorum refresh diyorum 1-2 saniyeliğine geliyor, flasha basıyorum sonra can not read from port COM4 yazıyor.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
neyden sonra böyle oldu. durup dururken açılmaz olduysa uğraşmayın emmc arızası..

Oyla:

egealp65

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ege Alp
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
0

MiFlash ile yapmaya çalışıyorum ancak, telefonun güç tuşuna basılı tutuyorum refresh diyorum 1-2 saniyeliğine geliyor, flasha basıyorum sonra can not read from port COM4 yazıyor.
Com4 işlemciyi işaret ediyor sanırım yazılımsal değil de donanımsal bir ağrıza olabilir

Oyla:

Emirteo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emir
Cihazım
Xiaomi Mi A3
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Com4 işlemciyi işaret ediyor sanırım yazılımsal değil de donanımsal bir ağrıza olabilir
android 11 di cihazım android 11 ile uyumlu unofficial twrp flashlarken böyle oldu fastbootta bir kere flashladım sonra wipe attım geldi sonra twrp wipe atamadı vendor busy dedi sonrasında kapandı tekrar flashlayınca twrp gelmedi sonra miflashtan android 9 flashladım böyle oldu

Hala çözüm arıyorum. yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim

Oyla:

ahmet6680

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ahmet
Cihazım
redmi note 8
Konular
0
android 11 di cihazım android 11 ile uyumlu unofficial twrp flashlarken böyle oldu fastbootta bir kere flashladım sonra wipe attım geldi sonra twrp wipe atamadı vendor busy dedi sonrasında kapandı tekrar flashlayınca twrp gelmedi sonra miflashtan android 9 flashladım böyle oldu

Hala çözüm arıyorum. yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim
Yardımcı olurum. Daha önce yaptım o cihazdan

Oyla:

fatih erdoğan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
fatih
Cihazım
note 10 pro
Konular
4
telefon açılmıyorsa yazılım yükleyemezsin fastboota girmen gerekir yapabileceğin birşey sadece telefonun şarjını değiştir 1 saat takılı kalsın sonra dene olmazsa şarj soketinden olabilir bu en iyi itimal veya batarya donanımsaldır güvenebilceğin bir teknik servise götür yoksa küçük bir sorun tamir edilemez hale gelir acemiler kucalasa

Oyla:
Üst Alt