Yardım Telefonum rootlu sistem uygulaması olan youtube yi sildim. telefon açılmıyor

bunecilan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Rasim
Cihazım
Xiaomi mi8 lite
Konular
9
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
global
Telefon Modeli
xiaomi redmi note 8 pro
Bootloader Kilidi
Açık
arkadaşlar telefonum rootlu. sistem uygulaması olan youtube yi system app remover ile kaldırıp telefonu yeniden başlatınca redmi yazısında kalıyor ve fastboot moda atıyor. lütfen telefon sıfırlanmadan çözümü varsa yardımcı olabilir misiniz ?

KGBeast

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
akın
Cihazım
mi9t
Konular
18
aynısı başıma geldi mi9t cihaza vanced kurmustum ve standart olanı silmek için sizin dediğiniz uygulamayı kullandım twrp den falan uğraşmıştım açılmadı en son yeniden rom attım temiz kurulum yaptığımda açılmıştı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bir de ek olarak eğer vanced için youtube'u silmeye çalıştıysanız silmeyin hocam. uygulama yönetten youtubeun güncellemelerini kaldırıp devre dısı bırakın ardından varsayılan olarak vanced yapın

Oyla:

excalabur

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zeynel
Cihazım
Note 13 Pro +
Meslek
Elektronik Teknisy
Konular
403
arkadaşlar telefonum rootlu. sistem uygulaması olan youtube yi system app remover ile kaldırıp telefonu yeniden başlatınca redmi yazısında kalıyor ve fastboot moda atıyor. lütfen telefon sıfırlanmadan çözümü varsa yardımcı olabilir misiniz ?
Merhaba
TWRP Yükleyin Varsada Recoverye Girip Mounta Basıp Enable MTB Basın Telefonu PC Bağlayın Yedeklerinizi Alın
Yada Recoverye Girin Eğer Custom Rom Yüklediyseniz Aynı Romu Recoverye Girip Instalden Direk Yükleyin Bitince Telefonu Yeniden Başlatın
Telefonunuzun Açılmazı Lazım.

Oyla:

bunecilan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Rasim
Cihazım
Xiaomi mi8 lite
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aynısı başıma geldi mi9t cihaza vanced kurmustum ve standart olanı silmek için sizin dediğiniz uygulamayı kullandım twrp den falan uğraşmıştım açılmadı en son yeniden rom attım temiz kurulum yaptığımda açılmıştı.

bir de ek olarak eğer vanced için youtube'u silmeye çalıştıysanız silmeyin hocam. uygulama yönetten youtubeun güncellemelerini kaldırıp devre dısı bırakın ardından varsayılan olarak vanced yapın
rom atınca sıfırlandı mı telefon hocam

Merhaba
TWRP Yükleyin Varsada Recoverye Girip Mounta Basıp Enable MTB Basın Telefonu PC Bağlayın Yedeklerinizi Alın
Yada Recoverye Girin Eğer Custom Rom Yüklediyseniz Aynı Romu Recoverye Girip Instalden Direk Yükleyin Bitince Telefonu Yeniden Başlatın
Telefonunuzun Açılmazı Lazım.
yedekliyorum şuan deneyecem hocam sıfırlanmasını istemiyorum telefonun ama mecbur kalacaz herhalde

Oyla:

KGBeast

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
akın
Cihazım
mi9t
Konular
18
rom atınca sıfırlandı mı telefon hocam

yedekliyorum şuan deneyecem hocam sıfırlanmasını istemiyorum telefonun ama mecbur kalacaz herhalde

evet rom attıgımda sıfırlandı ve bi daha silmedim youtubeu sadece güncellemeleri sildim ve varsayalını değiştirdim sorun çıkarmadı

Oyla:

bunecilan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Rasim
Cihazım
Xiaomi mi8 lite
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

evet rom attıgımda sıfırlandı ve bi daha silmedim youtubeu sadece güncellemeleri sildim ve varsayalını değiştirdim sorun çıkarmadı
teşekkürler hocam

Oyla:

rotindaaa21

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi Not 11Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Kardeşim eu rom kurmanı öneririm onda YouTube ve Google gereksiz uygulaması yok

Ek olarak kendin istiyorsan play storeden indirebilirsin

Oyla:

note8prosahibi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
55

Ek olarak kendin istiyorsan play storeden indirebilirsin
8 proda eu rom yok maalesef onun için yapması gereken normal YouTube nin verilerini silip güncellemeleri kaldırıp Google Play'den de otomatik güncellemeyi iptal etmesi lazım o şekilde kullanır ve normal YouTube yerine geçer.

Oyla:

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
12
Sistem uygulaması silmek için root dosya yöneticisi ile system klasöründe uygulamanın klasörünü silin. Harici uygulamalar hep sorun çıkartır.

Oyla:
Üst Alt