Yardım Telefonum rom atarken kapandı açılmıyor garanti anakart kusuru buldu sorun anakartta mıdır?

Kanberk34

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kanber
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
18
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
11.0.3.6
Telefon Modeli
Redmi 6
Bootloader Kilidi
Kapalı
Telefonuma rom atıyordum fastboottaydı ve bir anda kapandı 30 dakika sonra sarj sorunu yoktu sonra ekran siyah telefon açılırken dıtt sesi geliyor ama ekran gelmiyor hiçbir şekil'de garanti ise telefonu ellemişler anakart arızası 700 tl istedi telefon xiaomi redmi 6 4/64 zaten 1000 tl garantilisi ne yapabilirim acaba kandırıyorlar mıdır veya bir bilgili tamirciye mi yollamam gerekiyor?

softwarexpert

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ 8 SE
Konular
14
Telefonuma rom atıyordum fastboottaydı ve bir anda kapandı 30 dakika sonra sarj sorunu yoktu sonra ekran siyah telefon açılırken dıtt sesi geliyor ama ekran gelmiyor hiçbir şekil'de garanti ise telefonu ellemişler anakart arızası 700 tl istedi telefon xiaomi redmi 6 4/64 zaten 1000 tl garantilisi ne yapabilirim acaba kandırıyorlar mıdır veya bir bilgili tamirciye mi yollamam gerekiyor?
Rom atarken kapandı açılmıyor demişsiniz. Bu sorunu forumda yaşayan kişiler oldu Anakart sorunu olduğunu hiç sanmıyorum. Kesinlikle Zenex Bey e danışın.

Oyla:

Kanberk34

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kanber
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
18
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Rom atarken kapandı açılmıyor demişsiniz. Bu sorunu forumda yaşayan kişiler oldu Anakart sorunu olduğunu hiç sanmıyorum. Kesinlikle Zenex Bey e danışın.
garantiden geldiğinde yollayacağım kesinlikle.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ama sorun şu kapandı tık sesi geliyor açılmıyor.

Oyla:

Burak0635

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Mi5
Konular
2
Anakart hocam bizim arkasında kapandı

Oyla:

MarcoPasha

NedenİnsanlıkHepBendeKalıyor,BaşkaKimsesiYokMu?
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Hangi servis garantiliydi Hocam?

Oyla:

Kanberk34

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kanber
Cihazım
Note 8 Pro
Konular