MIUI 12.5 Telefonum redmi note 8 Pro MIUI sürümüm 12.5.8.0 Nasıl root atarim

ismail0121

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İsmail
Cihazım
Redmi note 8 pr
Konular
1
Telefonum redmi note 8 pro MIUI sürümüm 12.5.8.0 Bootlader kilidim açık veri kaybı yaşamadan nasıl root atabilirim telefon yurtdışı ve IMEI gitmez demi

Begonya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Begonia
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
2
Telefonum redmi note 8 pro MIUI sürümüm 12.5.8.0 Bootlader kilidim açık veri kaybı yaşamadan nasıl root atabilirim telefon yurtdışı ve IMEI gitmez demi
Öncelikle veri kaybı olmadan root atamayacağınızı belirtmek isterim. Bunun için öncelikle yedeklerinizi alın. Root atmak için bir adet 64 bit sistemli bilgisayar lazım olacak. Bilgisayara gerekli driverları kurduktan sonra telefonunuzu fastboot moda alacaksınız ve redmi note 8 pro (begonia) için uygun twrp sürümünü telefonunuza kuracaksınız. Kurulum için adb kullanabilirsiniz. Daha sonra yükleyeceğiniz magisk dosyasını cihazın depolamasına atacaksınız ve ses açma + güç tuşu kombinasyonu ile recovery moda girip twrp den önce wipe → format data yapıp, install menüsünden magisk dosyasını flaşlayacaksınız. İşlem bittikten sonra telefonun sorunsuz başlatılması için reboot etmeden önce tekrardan wipe → format data → yes yaparak reboot edin. Telefon sıfırlanmış bir şekilde herhangi bir IMEI sorunu olmadan başlayacaktır. Rootu kullanabilmek için tarayıcıdan magisk manager APK dosyasını indirip kurmalısınız. Aşağıdaki videodan yararlanabilirsiniz.

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Üst Alt