Yardım Telefonum recovery ekranında kaldı

MeliHcaN1122

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
can
Cihazım
LG
Konular
4
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
bilmiyorum
Telefon Modeli
Redmi note 12 pro 5g
Bootloader Kilidi
Açık
Herkese merhaba, direkt konuya giriyorum. Telefonumu güncellemek istedim indirdim falan sonra yeniden başlattığımda recovery ekranında kaldı hiçbir şekilde açamıyorum. Altta kırmızı bir yazı yazıyor (nv data is corrupted) araştırdım ettim modemle ilgiliymiş çoğu kişi IMEI'den kaynaklı olduğunu söylüyor. Çözümü yokmuş ben bu cihaza sıfırdan kendim bilgisayar aracılığıyla ROM atsam düzelir mi? Fiyat biraz pahalı geldi eğer riskliyse hiç ellemeyip tamirciye götüreceğim 500 TL fiyat istedi yazılım ve IMEI için. Redmi Note 12 Pro 5G Ruby olan

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Romla düzelecek bir sorun değil. İmei tamiri gerekli kendiniz halledemezsiniz..

Oyla:

Mahmut7227

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mahmut
Cihazım
Redmi note 7
Konular
1
Herkese merhaba, direkt konuya giriyorum. Telefonumu güncellemek istedim indirdim falan sonra yeniden başlattığımda recovery ekranında kaldı hiçbir şekilde açamıyorum. Altta kırmızı bir yazı yazıyor (nv data is corrupted) araştırdım ettim modemle ilgiliymiş çoğu kişi IMEI'den kaynaklı olduğunu söylüyor. Çözümü yokmuş ben bu cihaza sıfırdan kendim bilgisayar aracılığıyla ROM atsam düzelir mi? Fiyat biraz pahalı geldi eğer riskliyse hiç ellemeyip tamirciye götüreceğim 500 TL fiyat istedi yazılım ve IMEI için. Redmi Note 12 Pro 5G Ruby olan
Modem dosyasını fastboot moda alıp yükle cihaz açılır youtube de farklı nv data corrupted hatası yaz bin tane video çözümü var

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Modem dosyasını fastboot moda alıp yükle cihaz açılır youtube de farklı nv data corrupted hatası yaz bin tane video çözümü var
Bu o cihaz değil. Lütfen konuya hakim olmadan çözüm tavsiyesi vermeyin. Bu sebeple çöp olan cihazlar olabilir. (Sweetk6)

Oyla:

ibrother

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ibo
Cihazım
RN10PRO
Konular
26
Bu o cihaz değil. Lütfen konuya hakim olmadan çözüm tavsiyesi vermeyin. Bu sebeple çöp olan cihazlar olabilir. (Sweetk6)
Redmi Note 10 pro efsane idi her şeyi çok kolaydı millet her şeyi note 10 pro sanıyor. Şuan kullanıyorum çok güzel telefon ama keşke hepsi böyle olsa

Oyla:
Üst Alt