Yardım Telefonum neden soluk çekiyor?

farkimizolmali

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yasin
Cihazım
Mi 10t pro
Konular
9
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui global 12.0.4
Telefon Modeli
Redmi note 9 pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba arkadaşlar telefonum redmi note 9 pro. Kvk garantili olarak aldım 6 ay önce. Benim telefonun kamerası çok soluk çekiyor garantiye de gönderdim format atıp göndermişler bir değişiklik yok. Farkı anlamak için örnek koyuyorum buraya. Arkadaşın telefonu 9s ama çok güzel çekiyor. Kamerada toz yok kameranın bütün ayarları denendi. Al açık kapalı hdr açık kapalı. Ekran renk doygunluk ayarı. Gcam denendi bir sonuç alamadım çözüm önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

nazmi28

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
nazmi çınar
Cihazım
mi 9t mavi
Konular
41
Merhaba arkadaşlar telefonum redmi note 9 pro. Kvk garantili olarak aldım 6 ay önce. Benim telefonun kamerası çok soluk çekiyor garantiye de gönderdim format atıp göndermişler bir değişiklik yok. Farkı anlamak için örnek koyuyorum buraya. Arkadaşın telefonu 9s ama çok güzel çekiyor. Kamerada toz yok kameranın bütün ayarları denendi. Al açık kapalı hdr açık kapalı. Ekran renk doygunluk ayarı. Gcam denendi bir sonuç alamadım çözüm önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Çözüm bulabildiniz mi bende de 2 tane mi 9 lite var.ön kamera biri aynen sizin durumunuzda.solun çekiyor diğerine göre..

MI 9 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

farkimizolmali

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yasin
Cihazım
Mi 10t pro
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çözüm bulabildiniz mi bende de 2 tane mi 9 lite var.ön kamera biri aynen sizin durumunuzda.solun çekiyor diğerine göre..

MI 9 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
çözüm bulamadım gittim mi 10t pro aldım. note 9 proyu da satacağım 2300 tlye

Oyla:
Üst Alt