Yardım telefonum mi recovery döngüsünde

ssxxx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sinan
Cihazım
xoami redmi
Konular
1
telefona mi flash ile global rom yüklerken telefonum mi recovery döngüsünde kaldı . telefon açılmıyor
hiç bir şekilde rom yükleyemiyorum. test mode 64 bit mi flash ile rom yükleyemiyor. yükleme başarılı diyor ama yine aynı mi recoveryde kalıyor. fastboota giriyor. ondada modem flash error hatası veriyor. bootloader kilidi açıktı telefonumun .yardımlarınızı bekliyorum yoksa delta servise göndereceğim kendim halledemezsem.

seckink2b

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Seckin celep
Cihazım
Redmi note 5
Konular
3
telefona mi flash ile global rom yüklerken telefonum mi recovery döngüsünde kaldı . telefon açılmıyor
hiç bir şekilde rom yükleyemiyorum. test mode 64 bit mi flash ile rom yükleyemiyor. yükleme başarılı diyor ama yine aynı mi recoveryde kalıyor. fastboota giriyor. ondada modem flash error hatası veriyor. bootloader kilidi açıktı telefonumun .yardımlarınızı bekliyorum yoksa delta servise göndereceğim kendim halledemezsem.
edl modunda alıp unlock yaptıktan sonra fastboottan rom atın düzelecektir

Oyla:

bysyx

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bünyamin
Cihazım
Mi8Lite
Konular
25
Aynı sorunu şuan ben yaşıyorum edl modda romu yükleniyor ancak döngüde kalıyor unlock yapamıyorum telefonu görmüyor yüklemeye çalıştığım rom son sürüm global çözüm bilen var mı

Oyla:

A.BayramKorkmaz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Xiaomi
Cihazım
MI 9 Lite
Meslek
Elektrik Teknikeri
Konular
36
yükleme başarılı dedikten sonra recowry menüsünden wipe data yapmayı denedinizmi

Oyla:
Üst Alt