sedat76 Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım sedat Cihazım samsing s2 Yaş 34 Konum tekirdag Katılım 12 Nisan 2016 Konular 4 Mesajlar 6 Tepkime puanı 0 Puanları 1 15 Ağustos 2020 #1 missed hello packed try to recovery yazıyor mi flasın bazı surumlerı duruyor bazıları sure durmaksızın devam ediyor 3 gundur yapamadım
missed hello packed try to recovery yazıyor mi flasın bazı surumlerı duruyor bazıları sure durmaksızın devam ediyor 3 gundur yapamadım
Merdanov ﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽ Yönetici Destek Ekibi MIUI Expert Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Merdan Cihazım Poco F5 Meslek Mekanik Yaş 30 Konum Dubai Katılım 31 Ocak 2019 Konular 149 Mesajlar 7.013 Çözümler 26 Tepkime puanı 7.830 Puanları 338 15 Ağustos 2020 #2 Q fil ile deneyin oda olmuyorsa Zenex hocam ile gorusun gecmis olsun Oyla: Oyla 0 Downvote
sedat76 Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım sedat Cihazım samsing s2 Yaş 34 Konum tekirdag Katılım 12 Nisan 2016 Konular 4 Mesajlar 6 Tepkime puanı 0 Puanları 1 15 Ağustos 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Merdanstbdw' Alıntı: Q fil ile deneyin oda olmuyorsa Zenex hocam ile gorusun gecmis olsun Genişletmek için tıkla ... olmadı şimdide artık usb tanınmadı hatası almaya basladım gormuyor pc Oyla: Oyla 0 Downvote
Merdanstbdw' Alıntı: Q fil ile deneyin oda olmuyorsa Zenex hocam ile gorusun gecmis olsun Genişletmek için tıkla ... olmadı şimdide artık usb tanınmadı hatası almaya basladım gormuyor pc