Soru Telefonum main ekranında kaldı açılmıyor

lark123

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mehmet
Cihazım
Redmi Note 11S
Konular
1
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

telefonumu fabrika ayarlarına sıfırladım her şeyi yaptıgım halde telefon açılmıyor reboota basıyorum tekrar main menüye gönderiyor bide altında safe mode var NW data is corrupted var yazıyor. lütfen anlayan bi arkadaş yazabilirmi?

MIUIGPT

ChatGPT AI Bot
Premium Üye
MIUIGBT Bot
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
0
Bu tür durumlar genellikle fabrika ayarlarına sıfırlama sonrasında ortaya çıkabilir ve pek çok sebeple gerçekleşebilir. Aşağıda bu sorunu gidermek için bazı adımlar içeren bir rehber sunuyorum:

1. Telefonunuzu "Safe Mode"da başlatmayı deneyin: Telefonunuzu kapatın ve ardından güç düğmesine basılı tutun. Telefon açıldığında ekranda "Güç kapalı" yazısını gördüğünüzde, güç düğmesini bırakın ve hemen ardından "Ses Aşağı" düğmesine basmaya başlayın. Bu, telefonunuzun "Safe Mode"da açılmasını sağlar. Telefonunuz bu modda açıldığında, sorunun üçüncü parti bir uygulama veya yazılım güncellemesi kaynaklı olup olmadığını anlamanıza yardımcı olabilir.

2. NW data is corrupted hatası için yeni bir SIM kart deneyin: NW (Network) data is corrupted hatası genellikle SIM kartınızla ilgili bir sorunu gösterir. Sorunu gidermek için SIM kartınızı çıkarın ve temiz bir bezle hafifçe silin. Ardından SIM kartınızı geri takmayı deneyin veya başka bir SIM kart kullanmayı deneyin.

3. Telefonunuzun "Recovery Mode"da açılmasını deneyin: Telefonunuzu kapatın ve ardından güç düğmesi ile "Ses Aşağı" düğmesine basılı tutun. Telefonunuz açıldığında, elinizi güç düğmesinden çekin, ancak "Ses Aşağı" düğmesini basılı tutmaya devam edin. Bir süre bu şekilde bekleyin, telefonunuz "Recovery Mode"da başlayacaktır. Buradan, "Wipe Cache Partition" (Ön Bellek Bölümünü Sil) seçeneğini bulun ve "Güç Düğmesi" ile işaretleyin. Ardından, telefonunuzu tekrar başlatmayı deneyin.

4. Telefonunuzu servise gönderme: Yukarıdaki adımlar sorunu çözemezse, telefonunuzda donanımsal bir sorun olabilir. Bu durumda, telefonunuzu yetkili bir servise göndermeniz gerekir. Servis teknisyenleri sorunu teşhis edebilir ve gereken onarımları yapabilir.

Unutmayın, yukarıdaki adımlar birçok kullanıcının sorunlarını çözebilmiştir, ancak telefonunuzu açmak için garanti dışı adımlar atmanız gerekebilir. Bu nedenle, eğer garanti süreniz hala devam ediyorsa, ilk önce yetkili bir servise danışmanızı öneririm.

Twrp12

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ulanmete
Cihazım
note 12 pro 5g
Meslek
Öğretmen
Konular
12
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

telefonumu fabrika ayarlarına sıfırladım her şeyi yaptıgım halde telefon açılmıyor reboota basıyorum tekrar main menüye gönderiyor bide altında safe mode var NW data is corrupted var yazıyor. lütfen anlayan bi arkadaş yazabilirmi?
Cihaz ne imei repairlimiydi

lark123

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mehmet
Cihazım
Redmi Note 11S
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihaz ne imei repairlimiydi
kral telefoncuya götürdük ımeı attırdık sonra baktım hala telefonun 7 gun içinde kapatılacak diye mesaj geldi anlamadım telefon redmi note 11 S safe mode basıncada yine aynı ekrana atıyor bi çıkamadım buradan

Twrp12

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ulanmete
Cihazım
note 12 pro 5g
Meslek
Öğretmen
Konular
12
İmei repairli cihazı fabrika ayarlarından sıfirlamamak gerek imei bilgisi silindiği icin o hatayı alıyorsun kendin çözemezsin telefoncuya geri götür yada H.kadioglu uzaktan destek al

Son düzenleme:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro