Redmi note 8 telefonum kulaklık modunda kaldı çıkmıyor sorun nedir yardımcı olabilir misiniz
E erdemylcn Üye MIUI Sever Acemi Üye Adım Erdem Cihazım xiaomi Yaş 26 Konum İstanbul Katılım 12 Ekim 2018 Konular 14 Mesajlar 30 Tepkime puanı 4 Puanları 8 6 Ocak 2021 #1 Redmi note 8 telefonum kulaklık modunda kaldı çıkmıyor sorun nedir yardımcı olabilir misiniz
Metin (: MIUI Expert Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Metin Çınar Cihazım Redmi Note 8 Yaş 37 Konum Eskişehir Katılım 27 Temmuz 2016 Konular 131 Mesajlar 5.807 Çözümler 7 Tepkime puanı 7.366 Puanları 338 6 Ocak 2021 #2 Kulaklığı takıp çıkarın, giriş yerlerini temizleyin.. Olmadı cihazı yeniden başlatın.. Sıvı teması yoktur inşallah.
Kulaklığı takıp çıkarın, giriş yerlerini temizleyin.. Olmadı cihazı yeniden başlatın.. Sıvı teması yoktur inşallah.
E erdemylcn Üye MIUI Sever Acemi Üye Adım Erdem Cihazım xiaomi Yaş 26 Konum İstanbul Katılım 12 Ekim 2018 Konular 14 Mesajlar 30 Tepkime puanı 4 Puanları 8 6 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Nerdeyse hepsini denedim fakat olmuyor bildirim merkezinden kulaklık işareti gitmiyor garantiye mi yollasam
Nerdeyse hepsini denedim fakat olmuyor bildirim merkezinden kulaklık işareti gitmiyor garantiye mi yollasam
Metin (: MIUI Expert Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Metin Çınar Cihazım Redmi Note 8 Yaş 37 Konum Eskişehir Katılım 27 Temmuz 2016 Konular 131 Mesajlar 5.807 Çözümler 7 Tepkime puanı 7.366 Puanları 338 6 Ocak 2021 #4 Hocam sıvı teması olmuş olabilir mi? Böyle bir durumda akla gelen ilk ihtimallerden biri oluyor Maalesef..
Hocam sıvı teması olmuş olabilir mi? Böyle bir durumda akla gelen ilk ihtimallerden biri oluyor Maalesef..
Alipro3217 Üye MIUI Sever Acemi Üye SMS Onaylı Adım Ali Cihazım Redmi Note 8 Meslek ? Konum İzmir Katılım 11 Mayıs 2020 Konular 8 Mesajlar 34 Tepkime puanı 25 Puanları 8 7 Ocak 2021 #5 erdemylcn' Alıntı: Redmi note 8 telefonum kulaklık modunda kaldı çıkmıyor sorun nedir yardımcı olabilir misiniz Genişletmek için tıkla ... sorun nedir bilmiyorum ama bu uygulama ile kulaklık modundan çıkabilirsiniz Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
erdemylcn' Alıntı: Redmi note 8 telefonum kulaklık modunda kaldı çıkmıyor sorun nedir yardımcı olabilir misiniz Genişletmek için tıkla ... sorun nedir bilmiyorum ama bu uygulama ile kulaklık modundan çıkabilirsiniz Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
MUR55 Kıdemli Üye Kıdemli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Murat Cihazım Redmi Note 8 Konum Rize Katılım 26 Mart 2017 Konular 11 Mesajlar 405 Çözümler 3 Tepkime puanı 240 Puanları 78 7 Ocak 2021 #6 Eu 12.0.3.0 da benim de başıma gelmişti yeniden rom flashladım düzeldi