Yardım Telefonum kendini resetliyor

cerkes06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
hakan altuğ
Cihazım
redmi note 5
Konular
1
Telefonundaki resetleme olayını şöyle anlatayım. Telefonu 1-2 günlük kullanımdan sonra başta WhatsApp Instagram ve bankacılık uygulamaları başta olmak üzere açılmıyor. WhatsApptan bildirim geliyor "bağlantınız kontrol ediliyor" şeklinde ve o andan sonra WhatsApptan ne mesaj geliyor ne mesaj gidiyor. Instagram açılmıyor. Uygulama açılırken ya logoda takılı kalıyor ya da siyah ekranda kalıyor. Bankacılık uygulamaları yanıt vermiyor. Telefon bu durumdayken üst çekmeceden wifiyi açmak istediğimde de telefon kendini sürekli açıp kapatıyor. Bu durumdan sonra telefonu yeniden başlattığımda herşey düzeliyor. Telefonum imei repairli. Kendim yaptım. 1 sene hicbir sorun çıkarmadı. Son 3-4 aydır bu sorunla uğraşıyorum. Global rom ve Endonezya romlarını fastboot ile yukledim olmadı. Qcn dosyasını tekrar attım olmadı. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada telefondan Chrome uzerinden internete girebiliyorum. Facebook'a girebiliyorum. Telefonda internet var ama uygulamalar giremiyor. Sanki telefonda birşey belli bir limite gelince kesiyor gibi erişimi.

Üst Alt