Yardım Telefonum Ken di kendine reset atıyor

HotWings

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Bilmiyorum
Telefon Modeli
Xiaomi Redmi Note 8 Pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Yaklaşık bir aydır telefonum nedenini bilmediğim bir şekilde res atıyor kendi kendine. Hatta o kadar seri atıyor ki pin kodu girmemi bile istemiyor. Son bir haftadır ise Adobe Lightroom uygulamasında fotoğraf düzenlerken her açtığımda, işlem yapmaya çalıştığımda "MIUI" logosu çıkıyor ve kilit ekranına dönüyorum. Telefon kendi hafızasında yer kalmadı, SD kartımı okumuyor. Biçimlendirme işlemi yaptım yine okumadı. Bellek sağlam mı bilemiyorum. Lakin düzeltemediğim bir sorun.

rotindaaa21

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi Not 11Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Yaklaşık bir aydır telefonum nedenini bilmediğim bir şekilde res atıyor kendi kendine. Hatta o kadar seri atıyor ki pin kodu girmemi bile istemiyor. Son bir haftadır ise Adobe Lightroom uygulamasında fotoğraf düzenlerken her açtığımda, işlem yapmaya çalıştığımda "MIUI" logosu çıkıyor ve kilit ekranına dönüyorum. Telefon kendi hafızasında yer kalmadı, SD kartımı okumuyor. Biçimlendirme işlemi yaptım yine okumadı. Bellek sağlam mı bilemiyorum. Lakin düzeltemediğim bir sorun.
Telefonu sıfırlamayı denediniz mi ?
Ayrıca telefon yurt dışı yeni imei atılmışsa
Sıfırlayınca imei gidebilir bilginiz olsun.

Oyla:

sytfdn07

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
seyit
Cihazım
Mi 11 Lite
Konular
4
Anladığım kadarıyla bir boot loop durumu söz konusu. Anakartında sorun var muhtemelen. Servise götürün derim...

Oyla:

HotWings

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefonu sıfırlamayı denediniz mi ?
Ayrıca telefon yurt dışı yeni imei atılmışsa
Sıfırlayınca imei gidebilir bilginiz olsun.
Telefonu Xiaomi'nin bizzat kendisinden aldım. Sıfırlamayı denemedim herşeyi yedeklemek zor geldi açıkçası. Başka çözüm bulamazsam yaparım diyordum. Keza biraz önce Instagramda gezinirken de res attı kendi kendine. Çok can sıkıcı bir durum. Resmen Android ile çin malının kalitesiz kombinasyonu diyebiliriz. Aldığıma illaki pişman oluyorum her android gibi ama naparsın işte fakirlik bendeki :')

Oyla:

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
Telefonu Xiaomi'nin bizzat kendisinden aldım. Sıfırlamayı denemedim herşeyi yedeklemek zor geldi açıkçası. Başka çözüm bulamazsam yaparım diyordum. Keza biraz önce Instagramda gezinirken de res attı kendi kendine. Çok can sıkıcı bir durum. Resmen Android ile çin malının kalitesiz kombinasyonu diyebiliriz. Aldığıma illaki pişman oluyorum her android gibi ama naparsın işte fakirlik bendeki :')
Hocam bunun fakirlik ile alakası yok cihazın donanımsal Sorunu yoksa sıfırlamak gerekiyor.
Sosyal medya vs oyunlar uygulamalar update aldıkça datalar çakışıyor bu yüzden genel olarak yaşadığınız sıkıntılar oluyor deneyin derim format atıp

Oyla:

HotWings

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bunun fakirlik ile alakası yok cihazın donanımsal Sorunu yoksa sıfırlamak gerekiyor.
Sosyal medya vs oyunlar uygulamalar update aldıkça datalar çakışıyor bu yüzden genel olarak yaşadığınız sıkıntılar oluyor deneyin derim format atıp
Deneyeyim madem başka bir çözüm yok gibi gözüküyor

Oyla:

burucu08

Ne olursan ol önce saygılı ol
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Redmi k60/Mi8se
Konular
95
Bu sorun ya donanımsal olrak yada yazılımsal olrak kronik bir sorun bende ilk çıktığında almıştım aynı sorun vardi baktım yazılım vb kötü Direk sattım mi 9t aldım 😁

Oyla:
Üst Alt