S Sedattosun40 Yeni Üye MIUI Sever Acemi Üye Adım Sedat Cihazım Note 8 pro Yaş 42 Konum Kırşehir Katılım 4 Aralık 2019 Konular 1 Mesajlar 3 Tepkime puanı 0 Puanları 1 4 Aralık 2019 #1 Görüşme sırasında kendi kendine kapanıyor ve açılıyor pin istiyor buna çözüm varmı acaba
furkanavshar Kıdemli Üye Kıdemli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Wk Dk Cihazım Xiaomi 13 Ultra Meslek Mühendis Yaş 35 Konum Türkiye Katılım 16 Eylül 2019 Konular 3 Mesajlar 304 Tepkime puanı 197 Puanları 58 4 Aralık 2019 #2 Acaba görüşme sırasında telefonu tutarken yanlışlıkla güç tuşuna basılı tutuyor olabilir misiniz? Oyla: Oyla 0 Downvote
S Sedattosun40 Yeni Üye MIUI Sever Acemi Üye Adım Sedat Cihazım Note 8 pro Yaş 42 Konum Kırşehir Katılım 4 Aralık 2019 Konular 1 Mesajlar 3 Tepkime puanı 0 Puanları 1 4 Aralık 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 furkanavshar' Alıntı: Acaba görüşme sırasında telefonu tutarken yanlışlıkla güç tuşuna basılı tutuyor olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla ... Basınca kapanmıyor denedim Oyla: Oyla 0 Downvote
furkanavshar' Alıntı: Acaba görüşme sırasında telefonu tutarken yanlışlıkla güç tuşuna basılı tutuyor olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla ... Basınca kapanmıyor denedim
attcaksaw Cezalı Üye Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Umut Furkan Cihazım Mi 9 SE Meslek Bar Şefi Konum Antalya Katılım 21 Ocak 2019 Konular 99 Mesajlar 2.221 Tepkime puanı 1.819 Puanları 188 4 Aralık 2019 #4 Şebeke gidip geliyordur pin istiyorsa volte açıkmı? Oyla: Oyla 0 Downvote
S Sedattosun40 Yeni Üye MIUI Sever Acemi Üye Adım Sedat Cihazım Note 8 pro Yaş 42 Konum Kırşehir Katılım 4 Aralık 2019 Konular 1 Mesajlar 3 Tepkime puanı 0 Puanları 1 5 Aralık 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 attcaksaw' Alıntı: Şebeke gidip geliyordur pin istiyorsa volte açıkmı? Genişletmek için tıkla ... Volte kapalı ama normalde de olmaya başladı Oyla: Oyla 0 Downvote
attcaksaw' Alıntı: Şebeke gidip geliyordur pin istiyorsa volte açıkmı? Genişletmek için tıkla ... Volte kapalı ama normalde de olmaya başladı