Telefonum Kapandı Açılmıyor

mstyy35

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi mi5
Konular
2
Merhaba arkadaşlar. linkteki anlatılanları harfiyen uyguladım. Ancak telefonunu ses kısma ve power a basıp recovery mode a aldıktan sonra miflash ı açtım daha flashlamadan görüntü gitti ve bir daha gelmedi. Şuan aygıt olarak qualcomm com 10 olarak görüyor. miflash yazılımında gemini_global_images_V8.1.2.0.MAAMIDI_20161107.0000.00_6.0_global ı gösteriyorum flash all seçeneğini seçip flashladığım zaman ise aşağıdaki resimdeki hatayı alıp saatlerce bekliyorm hiç ilerlemiyor. Bu konu da bana yardımcı olabilecek arkadaş var mıdır?

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

mstyy35

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi mi5
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
telefonun kapama tuşuna belli bir süre basınca açılmıyormu denedinizmi?
Hay allah razı olsun 15 -20 sn basılı tuttum dediğin gibi açıldı :) aamacım miu 7 den 8 e yükseltmekti. Ancak bu sorunu yaşadıktan sonra cesaret edemem sanırım. :)

hako06

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
hakan
Cihazım
mi5
Konular
0
hocam siz bootloader kilid için başvuruda bulunun kilid açıldıktan sonra yapın işlemleri daha kolay olur. aslında bu yöntemlede olması lazım ama demek ki bir şeyler ters gitti :)

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
Hay allah razı olsun 15 -20 sn basılı tuttum dediğin gibi açıldı :) aamacım miu 7 den 8 e yükseltmekti. Ancak bu sorunu yaşadıktan sonra cesaret edemem sanırım. :)

Üzerindeki Sürümü Değiştirmeden, EDL Modda Miui V8 Romu Yükleyebilirsiniz ;)

Üst Alt