Yardım Telefonum kapağı açıldığı için garanti dışı kalır mı?

Kanberk34

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kanber
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
18
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
11.0.1.0
Telefon Modeli
Xiaomi Redmi 6
Bootloader Kilidi
Kapalı
Telefonum xiaomi redmi 6 kapağı çıt çıt gibi bir kapak çıt çıt dediğim tırnağınızı hafif sokunca çıt edip yavaş yavaş açılan kapak rahatça yani. İlk aldığımda yarısı açıktı %60ı telefonun ben açıp sağlam takmıştım eğer yollarsam garantiye garanti dışı derler mi?

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
32
Sanmıyorum garanti dışı kalacağını genel de vida üzerinde ki yapışkan ve vidaların deforme durumuna göre karar veriyorlar bu duruma.

Oyla:

Kanberk34

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kanber
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
18
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sanmıyorum garanti dışı kalacağını genel de vida üzerinde ki yapışkan ve vidaların deforme durumuna göre karar veriyorlar bu duruma.
Anladım sağolun telefonum güncelleme alırken kapandı sarjdan sanırım açılmıyor ekran gelmiyor açılma sesi veriyor fakat yapamadım telefoncu da yaparım dedi ama sanmam yapabileceğini edl modu yapamadım ben deneyemedim acaba yapabilir mi servis veya ne kadar tutarsa tutsun ben parasını versem yapabilir mi garantim var bu arada.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bayon ?

Son düzenleme:
Oyla:

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
32
Anladım sağolun telefonum güncelleme alırken kapandı sarjdan sanırım açılmıyor ekran gelmiyor açılma sesi veriyor fakat yapamadım telefoncu da yaparım dedi ama sanmam yapabileceğini edl modu yapamadım ben deneyemedim acaba yapabilir mi servis veya ne kadar tutarsa tutsun ben parasını versem yapabilir mi garantim var bu arada.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bayon ?
açma kapama tusuna 10 sn basılı tutun tam bi kapatma açma yapsın baktınız ekran gelmiyor uzun bi süre şarjda bırakın artık oda olmazsa garantiye gönderin derdim ben.

Oyla:

Kanberk34

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kanber
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
18
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
açma kapama tusuna 10 sn basılı tutun tam bi kapatma açma yapsın baktınız ekran gelmiyor uzun bi süre şarjda bırakın artık oda olmazsa garantiye gönderin derdim ben.
Ekran hiç bir türlü gelmiyor.

Oyla:
Üst Alt