Yardım Telefonum ısınıyor

Mstfgk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi 8
Konular
9
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
12.0.2
Telefon Modeli
Note 10
Bootloader Kilidi
Açık
Selam değerli forum üyeleri telefonuma root attık sonra telefonumda hatalar oluşmaya başladı bu hatalar telefonumda kasmalar ve telefon ekran ısınmasına kadar yol açıyordu fakat bir şeyi keşfettim telefonu pil tasarruf modunda kullanıyordum her zaman pil tasarrufu kapatınca azda olsa kasmalar ve ısınmalar gitti sizden yardım istiyorum root attıktan sonra telefonuma yüklemem gereken uygulamalar varmı ayrıca telefonumdaki ısınmayı kasmayı nasıl engelliye bilirim bana bu konuda yardımcı olursanız minnettar kalırım şimdiden herkese teşekkür ederim

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Selam değerli forum üyeleri telefonuma root attık sonra telefonumda hatalar oluşmaya başladı bu hatalar telefonumda kasmalar ve telefon ekran ısınmasına kadar yol açıyordu fakat bir şeyi keşfettim telefonu pil tasarruf modunda kullanıyordum her zaman pil tasarrufu kapatınca azda olsa kasmalar ve ısınmalar gitti sizden yardım istiyorum root attıktan sonra telefonuma yüklemem gereken uygulamalar varmı ayrıca telefonumdaki ısınmayı kasmayı nasıl engelliye bilirim bana bu konuda yardımcı olursanız minnettar kalırım şimdiden herkese teşekkür ederim

Root ile ısınma arası bir ilişki olamaz hocam. Ancak root sonrası, root isteyen uygulamalar kurduysanız bir bağ kurulabilir. Güç tasarrufu modunda ise kasmalar tabiki olacak. İşlemci hızı kısıtlanıyor ve işlemler için yeterli güç sağlanamıyor.

Oyla:

Mstfgk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi 8
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Root ile ısınma arası bir ilişki olamaz hocam. Ancak root sonrası, root isteyen uygulamalar kurduysanız bir bağ kurulabilir. Güç tasarrufu modunda ise kasmalar tabiki olacak. İşlemci hızı kısıtlanıyor ve işlemler için yeterli güç sağlanamıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Verdiğiniz bilgi için çok teşekkür ederim hocam peki ne yapmamı önerirsiniz pil sıcaklığını düşürecek uygulama yada ayar ne yapa bilirim. Telefonum ısınıyor pil modundan çıktığımdada çok çabuk şarjz gidiyor.

Oyla:

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Verdiğiniz bilgi için çok teşekkür ederim hocam peki ne yapmamı önerirsiniz pil sıcaklığını düşürecek uygulama yada ayar ne yapa bilirim. Telefonum ısınıyor pil modundan çıktığımdada çok çabuk şarjz gidiyor.

Yaz ayları için kışa göre fazla ısınma gayet normal. Uygulamaların şarj kullanma durumlarını kontrol edin. Fazla şarj tüketen uygulama, cihazı fazla ısıtan uygulamadır. Varsa silebileceğiniz bir tanesi silin. Yoksa yeni güncellemeleri beklemelisiniz. Diğer türlü root ile pil tasarrufunda olduğu gibi işlemci hızları düşürme yapılabilir ama buda performanstan ödün vermek demek. Kullandığınız kılıf yünlü ise, onu değiştirebilirsiniz.

Oyla:
Üst Alt