yedeklerinizi alıp sıfırdan rom kurun hocamekran fotosu aldığımda o yazılar gözükmüyor,ne yapmam lazım yardım edin lütfen
hocam sonradan okuyunca anlayabildim bencede sorunu ghost screenTelefonunuzda ghost screen oluşmuş olmasın, dediğiniz gibi ekranda yazı yazıyor olsaydı screen shot aldığınızda yazılar görünürdü.
teşekkürler yanıtınız için yedeklerde umrumda değil kurtulayım yeter rom çözerse hemen atmaya başlıyorum ama nasıl rom atabilirimyedeklerinizi alıp sıfırdan rom kurun hocam
TWRP denen şeyi biliyorsanız TWRP den system data vendor ne varsa silin. Vendoru silmeye gerek yok ama ne tür bir virüs kaptığınızı bilmiyoruz. Siz ne varsa silin ardından rom indirin kurun.teşekkürler yanıtınız için yedeklerde umrumda değil kurtulayım yeter rom çözerse hemen atmaya başlıyorum ama nasıl rom atabilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sorun Ghost Screen evet ama benim izleyen sesleri dinleyen biri var Ghost Screen sorununu çözsem bile beni izlemeye dinlemeye devam edicek o yüzden telefonun her şeyini silmek istiyorum rom, root atıcam umarım düzelir