- Adım
- Selim
- Cihazım
- Redmi Note 7
- Konular
- 1
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- MUIU sürümü : 11.0.1
- Telefon Modeli
- Redmi Note 7
- Bootloader Kilidi
- Bilmiyorum
Merhabalar, Redmi note 7 kullanıyorum. Telefonu kullanırken akıcı olmadığını hissetmiştim ilk başta. Fakat sonrasında bu sorun kendiliğinden düzelmişti ve baya bi akıcı olmuştu. Fakat sonrasında bi anda tekrar kasmaya başladı telefon hiç anlamadığım bir şekilde.
Soruna gelicek olursak, arayüz animasyonlarında veya sitede gezerken sanki 10 fps alıyormuşum gibi oluyor. Ve daha bir çok programda böyle oluyor. Beni biraz rahatsız ediyor. Bu telefonu eskisi gibi akıcı nasıl yapabilirim acaba? Yanlışlıkla ayar değiştirmiş olabilirmiyim. Telefonun zorlandığı için kastığını düşünmüyorum. Sizlerin bildiği bir çözüm önerisi veya yapmam geren bir ayar varmıdır?
Android sürümü : 10
Şimdiden teşekkürler
Soruna gelicek olursak, arayüz animasyonlarında veya sitede gezerken sanki 10 fps alıyormuşum gibi oluyor. Ve daha bir çok programda böyle oluyor. Beni biraz rahatsız ediyor. Bu telefonu eskisi gibi akıcı nasıl yapabilirim acaba? Yanlışlıkla ayar değiştirmiş olabilirmiyim. Telefonun zorlandığı için kastığını düşünmüyorum. Sizlerin bildiği bir çözüm önerisi veya yapmam geren bir ayar varmıdır?
Android sürümü : 10
Şimdiden teşekkürler