- Adım
- Hakan
- Cihazım
- Mi mix 2
- Konular
- 3
Merhaba arkadaşlar ben hakan
Mi mix 2 kullanicisiyim
Geçen eylül telefonumu rootladim fakat bir süre sonra android 9 a yukseltme güncellemesini yaptim
Bu güncellemeden sonra twrp ve magisk uygulama olarak telefonda bulunuyor fakat telefonum rootlu olarak gozukmuyor
Not: finansbank uygulama girisinde telefonumun rootlu oldugunu ve sorumlulugun tamamen bende olduğunu söylüyor.
Ben ise hicbir sekilde fastbootla bişey yukleyemiyorum.
Twrp kurmayi denedim cmd,powershell ikisindede olmadı yonetici modlarida dahil
Tek tusla twrp uygulamasini denedim trabzonlu idi galiba yapımcısı oda hata verdi.
Xiaomitools v2 yi denedim ondada aynı cevap ne twrp oldu nede root kurdu.
Son olarak android oreo stock rom kurmayı denedim önceden telefon brick oldugunda öyle kurtarmistim ama mi flash phone is busy de takılı kalıyor.
Sanırım telefonum flash yapmayi reddediyor.
Hatalar genellikle zaman aşımı şeklinde yardımcı olursanız sevinirim
Mi mix 2 kullanicisiyim
Geçen eylül telefonumu rootladim fakat bir süre sonra android 9 a yukseltme güncellemesini yaptim
Bu güncellemeden sonra twrp ve magisk uygulama olarak telefonda bulunuyor fakat telefonum rootlu olarak gozukmuyor
Not: finansbank uygulama girisinde telefonumun rootlu oldugunu ve sorumlulugun tamamen bende olduğunu söylüyor.
Ben ise hicbir sekilde fastbootla bişey yukleyemiyorum.
Twrp kurmayi denedim cmd,powershell ikisindede olmadı yonetici modlarida dahil
Tek tusla twrp uygulamasini denedim trabzonlu idi galiba yapımcısı oda hata verdi.
Xiaomitools v2 yi denedim ondada aynı cevap ne twrp oldu nede root kurdu.
Son olarak android oreo stock rom kurmayı denedim önceden telefon brick oldugunda öyle kurtarmistim ama mi flash phone is busy de takılı kalıyor.
Sanırım telefonum flash yapmayi reddediyor.
Hatalar genellikle zaman aşımı şeklinde yardımcı olursanız sevinirim