- Adım
- Muhsin can
- Cihazım
- Redmi 8
- Konular
- 1
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- Global 12.0.1
- Telefon Modeli
- Redmi 8
- Bootloader Kilidi
- Bilmiyorum
A
Kontrol merkezindeki görüntü alma çalışmıyor mu, makas şekilde olan
Hiçbir şekilde olmuyo tuşlarla da denedim 3 parmakla da senin dediğin gibi de olmuyo "bu uygulama ekran kaydı almaya izin vermiyo" diye bi yazı çıkıyo ana ekran da bile alamıyorumKontrol merkezindeki görüntü alma çalışmıyor mu, makas şekilde olan
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Gesendet von meinem Schajomi Mi Max3 mit Tapatalk
İndirip kurdum ama hala aynı hatayı veriyor "bu uygulama ekran kaydı almaya izin vermiyo" diye bi yazı çıkıyo ana ekran da bile alamıyorumLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirbu apkyi kurun deneyin düzelir büyük ihtimalle
Sen derkenHiçbir şekilde olmuyo tuşlarla da denedim 3 parmakla da senin dediğin gibi de olmuyo "bu uygulama ekran kaydı almaya izin vermiyo" diye bi yazı çıkıyo ana ekran da bile alamıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İndirip kurdum ama hala aynı hatayı veriyor "bu uygulama ekran kaydı almaya izin vermiyo" diye bi yazı çıkıyo ana ekran da bile alamıyorum
Ekran görüntüsünü engelleyen bir program arka planda çalışıyor galiba. Kullandığınız uygulamaları kontrol edin.Hiçbir şekilde olmuyo tuşlarla da denedim 3 parmakla da senin dediğin gibi de olmuyo "bu uygulama ekran kaydı almaya izin vermiyo" diye bi yazı çıkıyo ana ekran da bile alamıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İndirip kurdum ama hala aynı hatayı veriyor "bu uygulama ekran kaydı almaya izin vermiyo" diye bi yazı çıkıyo ana ekran da bile alamıyorum