Sohbet Telefonum çalındı

Şeyma Üçüncü

Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Şeyma Üçüncü
Cihazım
Redminote 8
Konular
1
Telefonum çalındı ve kapatmışlar. Telefonu nasıl kilitleyebilirim.kullanilmasin bi daha imei numarası var elimde. Bana yardımcı olursanız sevinirim.

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Cihazımı bul özelliği açıksa Mi hesabınızla cihaza bağlanıp kitleyebiliyorsunuz diye biliyorum. Veya Google'ın kendi cihaz bulma özelliği vardı, o da açıksa onunla da yapabilirsiniz.

haktanerk

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haktaner
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28
Kapalı oldugu icin sanirim kilitlemiyor.baska telefon markaları kendi kilitleyebiliyormus bizimkinn oyle bir uygulamasi yokmu
Mi hesabı açıksa telefonda bir bilgisayardan mi hesabınıza girerek oradan kitleyebilirsiniz. Ayrıca imei numarası elinizde varsa btk aracılığı ile onu da kapattırabilirsiniz sanırım

Şeyma Üçüncü

Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Şeyma Üçüncü
Cihazım
Redminote 8
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihazımı bul özelliği açıksa Mi hesabınızla cihaza bağlanıp kitleyebiliyorsunuz diye biliyorum. Veya Google'ın kendi cihaz bulma özelliği vardı, o da açıksa onunla da yapabilirsiniz.
Cihazimi bul özelliği kapali diye biliyorum.o zaman teli acmalarini beklemem lazim. Baska birsey yapamicam anlaşilan

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Cihazimi bul özelliği kapali diye biliyorum.o zaman teli acmalarini beklemem lazim. Baska birsey yapamicam anlaşilan
Bilgisayardan giriş yapın, belki kilitlersiniz cihazı. Telefon açılınca da otomatik kilide alır. Ama pek sanmıyorum zira Android'de cihazı sıfırlamak çok kolay.

En azından polise giderseniz peşine düşebilir. Yani baz istasyonu sinyaliyle falan bulabilirler belki.

Asdq

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Heyo
Cihazım
Mi8
Konular
33
Faturanız varsa emniyete gidin .faturayı gösterin imeisinden tespit edebilirler açılırsa sinyal alırsa cihaz . Cihazın imeisini kapatırlar

Kazgangap

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Mi 9T (Davinci)
Konular
44
Cihazı çalan adam açmaz ki reset atar.Mi hesabınızı biliyorsanız girip kontrol edin genelde cihazımı bul açık olur.

Üst Alt