Yardım telefonum brick oldu

emrahcan53

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
emrah
Cihazım
redmi note 10s
Konular
1
sabah bir baktım telefonum açılış ekranına giriyor çıkıyor başka hiç bir şey yapmıyor. internette aratınca brick ollmuş gibi terimle karşılaştım 4 aylık cihaz herhangi bir rom falan atmadım garantili vatan bilgisayardan alınma . sorum şu kendim yapabilir miyim ?
programlar mitools ve pc suite telefonu görmüyor herhangi bir rom atma yapamıyorum. usb hata ayıkla falan kapalı herhalde baska sekilde yapılabilir mi,?

Muhammed6034

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
mi 9t
Konular
130
sabah bir baktım telefonum açılış ekranına giriyor çıkıyor başka hiç bir şey yapmıyor. internette aratınca brick ollmuş gibi terimle karşılaştım 4 aylık cihaz herhangi bir rom falan atmadım garantili vatan bilgisayardan alınma . sorum şu kendim yapabilir miyim ?
programlar mitools ve pc suite telefonu görmüyor herhangi bir rom atma yapamıyorum. usb hata ayıkla falan kapalı herhalde baska sekilde yapılabilir mi,?
Download modda'dami görmüyor?

rwetgi10

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
süleyman
Cihazım
poco x3 pro
Meslek
Amele
Konular
7
Telefonun marka model MIUI sürüm vs gibi bilgileri bilmeden net bir cevap vermek mümkün değil

burucu08

Ne olursan ol önce saygılı ol
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Redmi k60/Mi8se
Konular
93
Hocam garanti varsa hiç kurcalamayin bı hard reset atıp deneyin olmazsa garantiye gönderin

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
Bypass ile müdahale mümkün ama bunu hiç anlamayan birinin tecrübesiz şekilde denemesi sıkıntı çıkabilir o yüzden direk garantiye gönderin diyorum benden Hocam

Üst Alt