- Adım
- furkan
- Cihazım
- redmi 5 plus
- Konular
- 3
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Arka kapağını açıp edl modda rom atacaksınızResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
edl moda alıp fastboot rom kurmayı denedim ama hello packet hatası ile karşılaştım.Arka kapağını açıp edl modda rom atacaksınız
Ya da işi bilen birine vereceksiniz o yapacak
Kullanılan usb portutest metodu ile denedim ama yapamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
edl moda alıp fastboot rom kurmayı denedim ama hello packet hatası ile karşılaştım.
Bu konuyu inceleyinRehber - Redmi 5 Plus için Test Point Metodu ile Unbrick Yapma Anlatımı
Unbrick Redmi 5 Plus Bildiğiniz gibi miui 8.1 den itibaren cihazlarda adb veya fastboot yoluyla edl mode alma devre dışı bırakıldı. Bu yüzden cihazı edl mode alabilmek için test noktalarını kullanmamız gerekiyor. Redmi 5 Plus için test noktaları aşağıdaki resimde göstermiştir; Öncelikle...forum.miuiturkiye.net
cihaz global, usb portundan bashediyorsanız 2 tarafıda denedim aynı hata ile karşılaştımKullanılan usb portu
Romun hangi klasörde olduğu önemli
Bir de cihaz çin cihazı mı global mi
Farklı mi flash ile denediniz mio metodu denedim ama hello packet hatası ile karşılaştım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
cihaz global, usb portundan bashediyorsanız 2 tarafıda denedim aynı hata ile karşılaştım
Farklı mi flash ile denediniz mi
Tw ile bağlanayım bakayım istersenizmiflash x64 orda hello packet hatası ile karşılaştım sonra mi flash pro yu denedim burdada bootloader kilitli yazıyor bootloader açılırsa problem çözülecek nasıl açabilirim cihazi hiçbir şekilde açamıyorum
Edl ile degil fastboot ile atmaya çalışıyorsunuz romu. Resimde öyle gözüküyor. Önce edl moda geçirmeyi deneyinmiflash x64 orda hello packet hatası ile karşılaştım sonra mi flash pro yu denedim burdada bootloader kilitli yazıyor bootloader açılırsa problem çözülecek nasıl açabilirim cihazi hiçbir şekilde açamıyorum