Yardım Telefonum bilgisayarda görünmüyor.

fatihbozkurt54

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Xiaomi mi5s
Konular
1
Merhaba. Öncelikle belirteyim ki şu MTP konusu ile ilgili bir sorun değil bu. Elimde iki adet Windows 10 yüklü bilgisayar ve Samsung Galaxy S4 ve Mi5S telefonlarım var. USB portundan bağladığımda iki bilgisayar iki telefonu da görmüyor. Şarj ediyorlar ama bilgisayarımdan telefonu göremiyorum. farklı kablolarla da denedim lakin bir değişiklik olmadı. İki bilgisayara da S4'ü daha önce bağlayıp telefondaki resim, müzik, video vb dosyalarımı görebiliyordum. Sorun ne olabilir?

osos11

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
OnePlus 5
Konular
14
Hata ayıklama açık ise kapatıp deneyin. Galaxy Note kullanırken aynı sıkıntıyı yaşadım. Sorunu hata ayıklamayı kapatarak çözdüm. Sürücü sıkıntısı olabilir belki.

MI 4S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

fatihbozkurt54

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Xiaomi mi5s
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ne yazık ki o da olmadı. :) Öyle ilginç bir sorun ki... elimde dört farklı bağlantı seçeneği var ve hepsinde sorun var. Yani iki bilgisayarın da tüm usb portları arızalı olamaz çünkü fare ve USB bellek kullanabiliyorum aynı portlarda. İki telefon var ikisi birden aynı arızayı nasıl yapar? İkisinde de telefon USB'den şarj oluyor lakin bilgisayarda sanki hiçbir usb aygıt takılmamış gibi hiçbir tepki yok.

Oyla:
Üst Alt